AcasăNewsDirectori din Primaria Bucuresti si afaceristi cu nume, retinuti in dosarul lui...

Directori din Primaria Bucuresti si afaceristi cu nume, retinuti in dosarul lui Oprescu!

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au reusit o adevarata lovitura de imagine prin arestarea lui Sorin Oprescu.

Primarul suspendat al Capitalei este acuzat de comiterea mai multor infractiuni precum luare de mita sau aderarea la un grup infractional organizat.

Pe langa Oprescu, procurorii DNA au mai retinut si alte nume importante. Cristian Stanca, fostul sofer al lui Oprescu, este acuzat de complicitate la luare de mita, complicitate la dare de mita si trafic de influenta. Despre Stanca se spune ca era folosit de Oprescu in postura de intermediar cand se rulau banii de spagi.

Ruxandra Avasiloaiei, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti, a fost retinuta pentru luare de mita.
Florin Supeala, director adjunct al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti, a fost retinut pentru luare de mita.
Mircea Constantinescu, directorul economic al Primariei Municipiului Bucuresti, a fost retinut si el fiind acuzat de luare de mita.

Pe langa sefii din Primarie, procurorii DNA au reusit retinerea unui afacerist cu nume din zona Bacaului. Este vorba despre Claudiu Bengalici, patronul Delta Construct Invest.

Bengalici este acuzat de complicitate la spalare de bani. Afaceristul are un trecut cat se poate de tumultos. A fost condamnat in 2012 la patru luni de inchisoare, pentru vatamare corporala, si in 2014 la doi ani de inchisoare pentru complicitate la furt calificat.

author avatar
Cristi Ionita
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger