AcasăNewsDirector nou la Aeroportul Timișoara, de la începutul anului viitor. Omul lui...

Director nou la Aeroportul Timișoara, de la începutul anului viitor. Omul lui Marcel Vela, înlocuit!

aeroportDirector nou la Aeroportul Timișoara, de la începutul anului viitor. Omul lui Marcel Vela, înlocuit!

Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara va avea un nou director provizoriu începând de anul viitor. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație, reunit în ședință la finalul anului.

Noul director provizoriu, Daniel Stamatovici, va fi în funcție începând cu data de 6 ianuarie 2022, pentru o perioadă de 4 luni.

El îi ia locul lui Dorel Grădinaru, directorul aeroportului cu privire la activitatea căruia ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și-a exprimat nemulțumirea, potrivit stiripesurse.ro. În replică, Grădinaru a declarat că nu are motive să demisioneze.

Sorin Grindeanu a cerut demisia directorului aeroportului

Fostul director al aeroportului a fost numit cu sprijinul direct al lui Marcel Vela. A refuzat să demisioneze din funcție, susținând că „nu am de ce. Dacă domnul ministru a spus ca nu sunt bun și trebuie sa plec, trebuie să îmi spună de ce nu sunt bun”.

Daniel Stamatovici este angajat la Aeroportul Timișoara din 2012, iar în prezent este director comercial. Acesta a absolvit Academia Română de Aviație din București, în 1995, iar din 2004 este licențiat în Relații Publice și Limbi Străine la Universitatea Babeș-Bolyai.

author avatar
Andreea Vlad
566 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger