AcasăNewsDirector din ROMATSA, fost secretar de stat în MT, în vizorul ANI

Director din ROMATSA, fost secretar de stat în MT, în vizorul ANI

sursa foto: Facebook/Agenția Națională de Integritate

Un fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor, actualmente director în cadrul ROMATSA, a ajuns în vizorul Agenției Naționale de Integritate (ANI). Suspiciunea e de avere nejustificată.

E vorba despre Dragoş-Virgil Titea, fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor, actual director la Direcția Juridică și Administrativ în cadrul R.A. ROMATSA.

Ar fi vorba o diferență nejustificată de peste 800.000 de lei

Agenția Națională de Integritate a transmis, miercuri dimineață, într-un comunicat de presă, că a „constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 824.898 Lei între averea dobândită și veniturile realizate de către TITEA DRAGOȘ-VIRGIL împreună cu familia, în perioada exercitării funcțiilor publice de secretar de stat și director”.

În acest context, ANI anunță că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, „în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate” de către Dragoş-Virgil Titea, „împreună cu familia, în perioada exercitării funcției publice de secretar de stat”.

author avatar
Andrei Coman
257 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger