AcasăNewsNicușor Dan tremură! Director din Primăria Capitalei, audiat la DNA!

Nicușor Dan tremură! Director din Primăria Capitalei, audiat la DNA!

dna557 de dosare închise la DNA, după decizia ÎCCJ. 1,2 miliarde euro rămân în buzunare infractorilor români

S-au aflat informații noi, după ce în urmă cu aproape trei săptămâni procurorii DNA au fost prezenți la sediul Primăriei Capitalei.

Astfel, s-a aflat că directorul de Urbanism al Primăriei Bucureștilor, Matei Damian, ar fi ajuns marți la DNA, pentru a fi audiat, potrivit antena3.ro.

În 20 ianuarie însuși primarul Capitalei, Nicușor Dan, confirma faptul că reprezentanți ai DNA-ului au ajuns la Primărie.

„AU AJUNS LA MINE LA BIROU, MI-AU SPUS CĂ VOR SĂ FACĂ O PERCHEZIŢIE. LE-AM SPUS CĂ BINEÎNȚELES, DAR EU TREBUIE SĂ PLEC LA O CONFERINŢĂ DE PRESĂ. MI-AU SPUS CEVA LEGAT DE RESURSE UMANE, DAR PENTRU CĂ PREGĂTEAM LUCRURILE PE CARE URMA SĂ VI LE SPUN, O SĂ DISCUT CU EI CÂND MĂ ÎNTORC”, A SPUS NICUȘOR DAN.

„Au venit la mine, eu fiind şeful instituţiei, ca să îmi spună că au mandat de a ridica documente”, a mai declarat Nicuşor Dan.

Ce anunța DNA-ul, în 20 ianuarie

În privința perchezițiilor derulate în 20 ianuarie, DNA-ul anunța, la data respectivă, câteva scurte precizări pe acest subiect. Și anume s-a transmis, într-un comunicat de presă, că „procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021”.

Și că în cursul zilei de 20 ianuarie, „ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă”, se fac percheziții domiciliare la trei instituții publice situate în București.

384 afisari

2 COMENTARII

  1. ..urmează sârma firea lu pandele, DNA -ul are nevoie de material, actuala adminstrație trebuie să de -a dosarele….

  2. Daca-i audiat de dna nu are de ce sa tremure . dna este o anexa a tv sa le furnizeze material de batut apa -n piua .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger