AcasăNewsDirectoarea unei scoli, palmuita in timpul unei batai intre eleve, la Targoviste...

Directoarea unei scoli, palmuita in timpul unei batai intre eleve, la Targoviste

Directoarea unei scoli din Targoviste si mama unei eleve au fost lovite in timpul unei dispute dintre doua fete.

Conform rtv.net, o eleva de 13 ani, din Targoviste, a reclamat la politie ca ea si mama sa au fost lovite de o colega si de tatal acesteia, iar in altercatia din curtea scolii, a fost agresata si directoarea institutiei.

Potrivit oamenilor legii, conflictul a avut loc dupa ce fetele s-au jignit pe o retea de socializare. „Conflictul dintre cele doua fete a avut loc in curtea Scolii nr. 3, fiind implicati si cate un parinte al celor doua. Politistii au intervenit si au aplanat scandalul, iar cei implicati au fost dusi la Politie pentru audieri”, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Alexandra Niculae, conform sursei citate.

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita a inceput o ancheta in acest caz. „Am fost la scoala unde a avut loc incidentul, am discutat cu directoarea, cu una dintre femeile de serviciu si cu un reprezentant al Politiei Locale. Vom face o ancheta interna pe linie administrativa dictata de Inspectoratul Scolar”, a declarat inspectorul scolar Ovidiu Basceanu.

La randul sau, directoarea Scolii nr. 3, Mariana Stancu, care a intervenit pentru a aplana conflictul sustine ca a primit si ea o palma, dar ca nu poate sa-l identifice pe autor. Din spusele profesorilor, nu este primul incident de acest gen. Acestia se tem pentru siguranta lor  deoarece gardul care imprejmuieste unitatea de invatamant este rupt si nu exista paza.

author avatar
Andra Nesu
450 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger