AcasăNewsDirectoarea scolii nr. 10 si-a dat demisia, in urma scandalului cu invatatoarea...

Directoarea scolii nr. 10 si-a dat demisia, in urma scandalului cu invatatoarea si cadourile

Scandalul de la scoala 10, iscat zilele trecute, dupa aparitia in presa a unor inregistrari legate de cumpararea, de catre parintii elevilor a mai multor cadouri pentru cadrele didactice, de Sarbatori, e departe de a se incheia. Directoarea a decis, joi, sa-si dea demisia de la conducerea unitatii de invatamant.

In timp ce invatatoarea este cercetata penal, dupa ce la ochii si urechile autoritatilor au ajuns mai multe inregistrari filmate cu o camera ascunsa, din care reiese ca una dintre invatatoarele scolii ar fi cerut bani parintilor pentru cadouri pentru profesori, dar si pentru alti angajati ai unitatii de invatamant, directoarea de la „Maria Rosetti”, scoala din sectorul 2 al Capitalei, si-a prezentat, joi, demisia.

Cazul a ajuns si in atentia Inspectoratului Scolar al Capitalei, ai carui reprezentanti au mers, inca din prima zi a saptamanii in curs, la unitatea scolara amintita, pentru a verifica acuzatiile aduse invatatoarei Dana Blandu. Aceasta din urma neaga invinuirile care i se aduc, insa chiar si asa, oamenii legii continua cercetarile. Povestea a ajuns la urechile unei tari intregi dupa ce in presa au aparut imagini, filmate cuo camera ascuna, de mai multi parinti nemultumiti ca sumele pe care ar fi trebuit sa le dea pentru cumpararea unor cadouri de Sarbatori, pentru profesorii scolii, dar si pentru secretara ori bibliotecara institutiei de invatamant, ar fi fost prea mari.

Cititi si: Invatatoarea care cerea spaga de la elevi, cercetata penal!

Parchetul, sesizat in cazul invatatoarei spagare (VIDEO

Sursa foto: realitatea.net

309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger