AcasăNewsDirectoare de banca, retinuta pentru tentativa de omor

Directoare de banca, retinuta pentru tentativa de omor

Sefa unei banci din Brasov a ajuns dupa gratii din cauza unui incident produs in urma cu cateva zile si in care a agresat doi batrani.

Femeia, in varsta de 35 de ani, datora unei familii de batrani o importanta suma de bani si a mers acasa la cei doi pentru a-si achita obligatiile.

Romania TV anunta ca, dupa mai multe runde de negocieri, cele doua parti nu au putut ajunge la un numitor comun in privinta sumei datorate, moment in care femeia si-a pierdut cumpatul.

Pe capul familiei l-a injunghiat cu un cutit, iar pe sotia acestuia a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan in cap. Batranii au fost transportati de urgenta la spital, stabilizati, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

Femeia a fost gasita cu dificultate de oamenii legii si a fost retinuta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentata in fata magistratilor cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Este acuzata de tentativa de omor, existand posibilitatea sa se faca o reincadrare in functie de numarul zilelor de spitalizare de care au nevoie cele doua victime.

author avatar
Cristi Ionita
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger