AcasăNewsDiplomatul care a lovit o tanara pe trecerea de pietoni, judecat in...

Diplomatul care a lovit o tanara pe trecerea de pietoni, judecat in Rusia

(foto: captura video realitatea.net)

Dosarul diplomatului care a lovit cu masina o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti va fi transferat in Rusia. Acesta va fi cercetat in tara natala pentru vatamare corporala din culpa si refuz de recoltare de probe biologice.

(foto: captura video realitatea.net)

Judecatoria sectorului 3 Bucuresti a admis cererea Parchetului privind transferarea de procedura in vederea continuarii cercetarii diplomatutului catre autoritatile judiciare din Rusia, conform rtv.net.  Aceasta decizie poate fi contestata in termen de cinci zile, la Tribunalul Bucuresti care se va pronunta definitiv pe aceasta chestiune.

Instanta a cerut miercuri, Politiei si Parchetului administrarea de noi probe in acest dosar, inainte de a delibera cu privire la transferarea anchetei catre oficialii rusi. Din aceasta cauza, judecarea cererii de transfer a fost amanata pentru vineri, 9 noiembrie.

Accidentul a avut loc pe 21 octombrie, pe o trecere de pietoni din Bucuresti. Victima, o tanara de 19 ani, din Braila a fost transportata, in coma, la Spitalul Bagdasar-Arseni. Miercuri, medicii au spus ca tanara ramane internata la Sectia de terapie intensiva, dar ca starea ei s-a ameliorat usor.

author avatar
Andra Nesu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger