AcasăNewsDiplomat ROMAN, implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier! Fiul lui, in stare critica!

Diplomat ROMAN, implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier! Fiul lui, in stare critica!

Seful Misiunii permanente a Romaniei pe langa organizatiile internationale de la Viena, Cristian Istrate, a fost implicat, duminica, intr-un grav accident produs pe DN 1, in judetul Sibiu. Autoturismul in care se afla, alaturi de sotia lui si de cei doi copii, a fost lovita de un alt autoturism, unul dintre fiii diplomatului fiind internat in spital, in stare critica.

Accidentul a avut loc pe DN 1, in zona localitatii sibiene Avrig. „O femeie care conducea o masina inmatriculata in Bistrita a intrat in depasirea neregulamentara a unui TIR, moment in care din fata venea un autoturism care circula regulamentar. Cele doua masini s-au ciocnit, cinci persoane fiind ranite”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, potrivit realitatea.net.

Luciana Baltes a mai precizat ca femeia vinovata de producere accidentului conducea o masina inmatriculata in Bulgaria. Aceasta, dar si cele patru persoane din masina diplomatului, care circula regulamentar, au fost ranite in urma impactului. „Unul dintre copiii familiei are 14 ani si a ramas incarcerat in masina. Cel de-al doilea are 23 de ani, acesta fiind in stare grava”, a spus Baltes.

Initial, oamenii legii nu au putut preciza care este identitatea persoanelor implicate in accident, ulterior stabilindu-se ca este vorba despre ambasadorul Cristian Istrate, sotia acestuia si cei doi copii. Diplomatul, sotia si fiul lor in varsta de 23 de ani au fost transportati la Spitalul Judetean Sibiu, iar baiatul cel mic al ambasadorului a ajuns la Spitalul de Pediatrie din oras. La Spitalul Judetean Sibiu a fost internata si soferita care a provocat accidentul.

Tanarul de 23 de ani a suferit multiple leziuni, traumatisme si contuzii, starea sa fiind foarte grava, potrivit unor surse din cadrul Spitalului Judetean Sibiu.

Foto: tribuna.ro

author avatar
Alina Costache
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger