AcasăNewsDinu Pescariu, din nou la DNA

Dinu Pescariu, din nou la DNA

Dinu Pescariu şi Claudiu Florică, în "săptămâna patimilor

Fostul jucator de tenis, actualmente afacerist, a venit din nou, de aceasta data in cursul acestei dupa-amiezi, la Directia Nationala Anticoruptie.

Dinu Pescariu

UPDATE: Pescariu nu a stat mai mult de cateva zeci de minute la DNA, iar la iesire si-a sustinut cauza. „Nimic nu este ilegal, ca sa fie clar. Baza asta niciodata n-a fost pentru elevi (…) a fost pentru niste agape ale unor smecheri din minister. Ministerul Educatiei. (…) Pretul de inchiriere e mai mult decat corect”, a tinut sa sublinieze fostul sportiv.

Pe surse s-a aflat ca prezenta lui Pescariu in fata procurorilor ar avea legatura cu inchirierea, in urma cu mai bine de zece ani, a bazei sportive Cutezatorii, spatiul aflat in zona Floreasca in Capitala ce a fost apoi transformat intr-un club privat.

Ramane de vazut daca aceasta ipoteza se confirma si daca Dinu Pescariu va alege sa faca declaratii la plecarea de la DNA, pentru a lamuri motivele venirii sale in fata procurorilor anticoruptie.

Pana la momentul de fata reprezentantii DNA-ului nu au dat detalii despre prezenta lui Pescariu – despre care se stie ca a fost denuntator in Microsoft 1- in fata anchetatorilor in cursul acestei zile.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger