AcasăNewsDinu Patriciu o vrea mai mica

Dinu Patriciu o vrea mai mica

Dupa ce a primit ajutor public judiciar, miliardarul Dinu Patriciu insista si solicita instantei de judecata care instrumenteaza dosarul de partaj al averii, reducerea taxei de timbru.

Desi are conturi in paradisuri fiscale, proprietati in toata lumea si intretine amante, Dinu Patriciu se da sarac si cere reducerea taxei de timbru

Nemultumit ca are de platit o taxa de timbru de 17 milioane de euro pentru a-si partaja averea cu Dana Patriciu, fostul patron de la „Adevarul Holding”a bombardat, din nou, instanta Judecatoriei sectorului 1 cu inca o cerere contradictorie cu statutul si conturile sale de miliardar. Dinu Patriciu vrea micsorarea taxei de timbru, victimizandu-se in continuare ca nu are cu ce sa plateasca. Reamintim ca, recent, instanta i-a aprobat lui Patriciu solicitarea de ajutor public judiciar, stabilind ca plata celor 75.900.000 lei (17 milioane de euro) drept taxa (aceeasi suma o are de achitat si sotia sa, Dana Patriciu) sa fie efectuata in felul urmator: cate 1000 de lei, lunar, incepand cu luna octombrie 2013, timp de 48 de luni, urmand ca diferenta de taxa de timbru de 75.852.000 lei sa fie achitata la momentul finalizarii executarii hotararii judecatoresti pronuntata procesul de partaj. Dinu Patriciu, insa, a atacat cu recurs aceasta decizie.

author avatar
Nicole Ionescu
632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger