AcasăNewsDinu Patriciu, dat in judecata de sotie, ca sa imparta averea!

Dinu Patriciu, dat in judecata de sotie, ca sa imparta averea!

Rasturnare de situatie spectaculoasa in cazul miliardarului Dinu Patriciu, care a ajuns la mana chinezoaicei Melanie Anne Chen: sotia afaceristului l-a dat pe acesta in judecata, cerand partajul inainte ca toate conturile sa fie golite.

Dana Patriciu ar putea obtine in instanta blocarea tuturor tranzactiilor efectuate de DP Holding

Dana Patriciu l-a dat in judecata pe magnatul Dinu Patriciu pe 6 decembrie, solicitand magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 sa faca partajul bunurilor comune. Cu acest proces, Dana Patriciu  incearca, probabil, sa stopeze declinul financiar incredibil pe care l-a inregistrat miliardarul de cand i-a dat puteri depline chinezoaicei Melanie Anne Chen. De asemenea, sotia magnatului ar putea obtine blocarea tuturor conturilor DP Holding, pentru a evita scurgerea altor milioane de euro catre firmele detinute de Melanie Chen.

Vanat de banci

Sotia magnatului a cerut partajul la Judecatoria Sectorului 1

In timp ce nevasta il cheama in fata instantei, cel mai bogat roman asteapta sa moara un om, pentru ca ficatul acestuia sa-i fie transplantat. Si totusi, nu numai Dana Patriciu incearca sa-si obtina partea, ci si creditorii miliardarului. Dinu Patriciu, prin firmele sale din cadrul DP Holding, este somat sa-si achite ratele scadente. Patriciu are o datorie de 5 milioane de euro la Raiffeisen, iar pana pe 31 decembrie ar trebui sa vireze in contul acestei banci suma de 1,1 milioane de euro. Tot 5 milioane de euro are de inapoiat si Adevarul Imobiliare bancii OTP, iar Adevarul Holding trebuie sa returneze BCR alte 10 milioane de euro. Mai mult, casa de la Snagov a magnatului ar putea fi executata silit de UniCredit Tiriac Bank, unde acesta are un credit ipotecar la care nu a mai achitat ratele de cinci luni. Valoarea acestor rate se ridica la 50.000 de euro.

Melanie Chen si-a lasat fostul sot fara casa

Miliardarul Dinu Patriciu si-a lasat toata averea pe mana chinezoaicei Melanie Chen

Chinezoaica Melanie Chen, care a fost imputernicita de catre Dinu Patriciu sa-i administreze acestuia averea si afacerile, a fost maritata in Marea Britanie cu un afacerist suedez, Peter Ahl. A divortat de Ahl in 2009, insa nu a plecat de acolo cu mana goala. Dimpotriva, l-a determinat pe suedez sa plece si sa o lase in casa de 1,4 milioane de lire sterline pe care cei doi o cumparasera intr-un cartier de lux din apropierea Londrei. Intrebat de reporterii „National” daca are ganduri serioase cu noua lui partenera si daca intentioneaza sa se insoare cu aceasta, Dinu Patriciu a refuzat sa raspunda.

Parasit de avocati

Afaceristul Peter Ahl a ramas fara casa dupa ce a divortat de Melanie Chen

Procesul cu Dana Patriciu ar putea fi unul extrem de dificil pentru magnat, intrucat toti avocatii de casa ai acestuia l-au parasit. Celebrul avocat Ovidiu Budusan, care l-a reprezentat pe miliardar in dosarul Rompetrol, a decis sa se retraga pentru ca nu a fost platit, dupa cum sustin surse de incredere. Tot de la bani ar fi plecat si disputa dintre Patriciu si Emilia Ciucan, fosta avocata Rompetrol, care in prezent conduce firma „Ciucan si Asociatii” si care ar fi decis sa se retraga tot pentru ca nu ar fi fost platita pentru serviciile sale.

Dragos Danau a ramas singurul avocat al lui Patriciu

Astfel, din toata armata de avocati care statea la dispozitia lui Dinu Patriciu, a ramas cu un birou in vila miliardarului din Str. Mircea Eliade nr. 2 doar un tanar cu parul gelat, client fidel al cluburilor de noapte: Dragos Danau, „baiatul lui tata”, care si-a infiintat o casa de avocatura in urma cu doar patru luni si care si-a facut culcus pe langa fetele magnatului.

author avatar
Narcis Voica
3.735 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger