AcasăNewsDinu Patriciu ataca USL si nu exclude o colaborare cu Traian Basescu

Dinu Patriciu ataca USL si nu exclude o colaborare cu Traian Basescu

Apare Alba ca Zapada? Patriciu sustine aparitia unui nou partid

Dinu Patriciu ataca USL si anunta ca nu exclude o colaborare cu Traian Basescu, in ciuda conflictelor pe care le-au avut in trecut cu presedintele tarii, dar nu este deloc convins ca reciprocra din partea sefului statului ar fi valabila. De asemenea,acesta a facut o serie de remarci la adresa esecului statului social in Europa.

Apare Alba ca Zapada? Patriciu sustine aparitia unui nou partid

„Eu nu cred ca alianta struto-camila intre socialisti si liberali poate aduce ceva bun acestei tari astazi, daca nu este dominata de liberali.” Miliardarul a mai continuat cu o serie de ramarci la adresa esecului gandirii de tip „socialist” dar si ca acest tip de gandire nu mai are ce cauta in Europa si ca nimeni nu-si mai permite inca un stat esuat iar Romania ar face bine sa nu preia un model muribund. Apoi acesta a enumerat situatiile din Grecia, Spania si Portugalia si a concluzionat cu afirmatia ca „toate statele cu orientare sociala isi dau duhul”.
„In ceea ce ar privi o posibila colaborare a mea cu Traian Basescu vreau sa va spun ca am un oarecare pragmatism al meu, care ma face sa trec peste orice obstacol daca scopul pentru care o fac corespunde propriului cod etic, cat si binelui general. De aceea, niciodata nu am considerat adversitatile, dusmanii. Dar nimic nu ma indreptateste sa cred ca, deocamdata, Traian Basescu, care isi face dusmani cu o viteza incredibila, gandeste la fel”, a declarat Patriciu intr-un amplu interviu acordat pentru Evenimentul Zilei.

705 afisari

4 COMENTARII

  1. IAR ACEST OM DINU PATURICA SPUNE DOAR PROSTII,EL ATACA USL DE LUNI BUNE SI ZIARUL ADEVARUL E CEL MAI MARE SLUJITOR A LUI BASESCU

  2. Interesant interviu ,oare de ce statul socialist a fost in faliment in 1989,cu toate ca aveam fabrici si uzine ,conducere stufoasa ,o armata de politruci in fiecare sector de activitate si tocmai acei lingai care participau la luarea deciziilor atunci ,mare parte se regasesc si astazi in structurile de conducere .
    Basescu a facilitat constructiile de castele tiganesti pe banii luati prin vinderea fierului vechi din intreprinderile care participau la realizarea PIB-ului pana in 1989 ,cine se opune in ziua de astazi eradicarii situatiei de asistati sociali ,in mare parte cetateni cu putere de munca ,nu psd-ul creat de iliescu cu acolitii lui ,bravo d-lui Dinu Patriciu ,gandeste ca un adevarat liberal ,nu ca domnul crin ,in loc sa sprijine la curatenia acestei tari de lenesi ,sa aliat cu miniprocurorul socialist ponta ,nu stiu ce rezultate remarcabile din CV-ul sau il recomanda sa jicneasca un presedinte ,oare ponta a fost vreodata pe un vapor .

  3. -S-a ajuns individu’.El vrea acuma state/tari precum India,Banglades,etc.unde cativa au palate si lux iar ceilalti sa fie slugile lor,muritori de foame.Numai statele cu caracter social pot tine/mentine populatiile la un nivel de viata echitabil si sa canalizeze efortul comun spre un tel comun propriu acelei comunitati si nu doar spre al magnatilor.
    -Cand vor disparea asemenea ‘monstri’ cu asemenea teorii lumea,planeta va deveni mai buna.Patriciu se manifesta ca si cum trabucul acela ar fi din etnobotanice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger