AcasăNewsDinu Damaschin, "tatal adoptiv" al Monicai Gabor, a murit in sediul Curtii...

Dinu Damaschin, „tatal adoptiv” al Monicai Gabor, a murit in sediul Curtii de Apel Bacau

(foto: captura ProTV)

Dinu Damaschin, barbatul care s-a autointitulat „tatal adoptiv” al Monicai Gabor, a murit vineri la Curtea de Apel Bacau. Damaschin era arestat preventiv pentru proxenetism.

(foto: captura ProTV)

Lui Damaschin i s-a facut rau chiar in timpul procesului si, in ciuda interventiei medicilor de la ambulanta, nu a mai putut fi salvat, decesul sau fiind pronuntat in jurul orelor 14.15, potrivit Mediafax. Barbatul era in greva foamei inca din luna decembrie anul trecut.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Bacau, Catalin Serban, a declarat ca Dinu Damaschin a fost citat cu mandat cu aducere pentru solutionarea recursului pe care il inaintase fata de prelungirea mandatului de arestare preventiva. „S-a judecat cauza, a ramas in pronuntare, iar pana cand completul a deliberat lui Dinu Damaschin i s-a facut rau”, a spus Serban.

Avocatul lui Dinu Damaschin, Petre Ivascu, a declarat pentru agentia citata ca barbatul era in greva foamei din 22 decembrie, data la care a fost retinut si dus in arestul Politiei Bacau. Damaschin a anuntat ca intra in greva foamei in semn de protest fata de masura arestarii preventive.

Potrivit DIICOT, Dan Constantin Damaschin (55 de ani), impreuna cu Eugen Mihai Mereuta (40 de ani) si Claudiu Ciuca (35 de ani), „au recrutat prin inselaciune, amenintare si violenta, mai multe parti vatamate, unele minore in scopul exploatarii sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostitutiei”. Tot conform DIICOT, Dinu Damaschin ar fi fost liderul gruparii, fiind acuzat de recrutare prin inselaciune, amenintare si violenta a mai multor fete, unele minore, in scopul exploatarii sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostitutiei.

364 afisari

1 COMENTARIU

  1. BINE CA TE-A LUAT DRACU,SARSAILA CA SI ASA MAI MULT INCURCAI LUMEA.AI PATIT CA MAGARUL TIGANULUI…CAND TE-AI OBISNUIT SA NU MAI MANANCI AI MURIT. PISCINA CU SMOALA TE ASTEAPTA,CENUSA TA INTRADEVAR V-A FI ARUNCATA DAR NU PE ROMANIA CI IN WC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger