AcasăNewsDincă va fi expertizat psihiatric

Dincă va fi expertizat psihiatric

Experții vor stabili dacă Gheorghe Dincă are sau nu dicernământ

După mutarea lui Gheorghe Dincă în arestul de la IGP din Capitală, așa cum scria Național, ancheta în cazul Caracal continuă fiind preluată de DIICOT, structura centrală. Anchetatorii au făcut, însă, noi descoperiri în casa groazei, iar cea mai recentă ține de identificarea mai multor pete de sânge. Conform unor surse judiciare, pe lângă cele două fete date dispărute, Luiza și Alexandra, procurorii au mai identificat încă trei victime. Totodată, cei care au acum dosarul spun că Dincă va fi expertizat din punct de vedere psihiatric.

Experții vor stabili dacă Gheorghe Dincă are sau nu dicernământ

Surse apropiate anchetei susțin că cele trei femei care au fost violate și bătute în casa lui Dincă au fost deja audiate. Pe de altă parte, părinții fetelor dispărute vor fi citați și audiați de anchetatori din Capitală. Totodată, procurorii susțin că petele de sânge nu sunt indicii clare că Dică le-ar fi ucis pe minore. Astfel că, se iau în calcul și alte variante, ca de exemplul cea a traficului de persoane.

Procurorii, șocați de ce au descoperit

Dormitorul lui Gheorghe Dincă a fost o scenă de groază chiar și pentru anchetatori. Oameni legii spun că mizeria era de nedescris. Aceștia susțin că în cameră obiectele erau aruncate unele peste altele și că eraun haos de nedescris. Oamenii legii spun că atunci când au ridicat de pe patul lui Dincă și din cameră mai mute haine, zeci de șoareci au fugit în toate părțile.

author avatar
Ramona Feraru
70 afisari

1 COMENTARIU

  1. Incurcate mai sunt datele violurilor lui Dinca! Dna de 49 de ani (cica) parca a spus acum ceva timp ca violul s-a produs acum ceva ani dar ca de frica nu l-a reclamat la Politie.Asha am auzit la RoTv. Acum pe 02.09 cica in luna mai a.c. Dansa a fost sigur socata de viol sau invatata sa schimbe data.Au fost shocati si reporterii care i-au luat interviul? Posibil. In luna mai parca era o fata tanara . Asha a spus Dinca cand i-a dus pe anchetatori in crang si au gasit doi saci si niste resturi umane. Eu propun sa fie intrebata sotia lui Dinca. Dansa era in luna mai in Caracal.La ce ii mai trebuia alta femeie la munca cand Dna Dinca muncea acolo de zor la porumbi, asha a spus dansa.O fi Dinca torro di Caracal dar nici chiar asha! Doua dintr-un foc in luna mai: o fata violata si ucisa si o gospodina violata si lasata libera.Care de aceasta data nu a mai spus nimic despre cele 10 cutite ci doar ca a pocnit-o dupa ceafa si nu a mai vazut nimic. Nici cutitele?A treia victima? o sotie muncitoare la porumbi pocnita si data afara din curte.Pai daca la 66 de ani, cu gonartroza si sigur ii gasesc si un diabet, este la moda,din 10 in zece zile in luna mai face trei ,,victime,, va dati seama ce tare este batranelul!Sigur este consumator de Prostagood.
    Mass media, te rog, Take a brake, Eat a Snicker si revezi inregistrarile de acum nici o luna.Martorii nu-i mai da in Breacking News pana nu-i verifici.
    Ca persoana de pe margine vad tot mai clar, zi de zi, acuzatiile cu care Dinca va fi trimis in judecata: violator si criminal , nu crima calificata ci lovituri cauzatoare de moarte.Il mai tin in arestul Bucuresti pana mai afla ceva despre colaboratorii lui in aceste marsavii, se exclude traficul de persoane, nu-s dovezi si doar nu o sa acuzi deputatul x si senatorul y ca a fost la o cabana cu ,,iedutze,, , il shantjezi ulterior.
    In plus VV Dancila , Moliceanu/Razgandeanu, Melescanu, Pontiful si toata mizeria politica din aceste zile, blocajul guvernamental sub inteleapta conducere a Dlui Presedinte, cu sprijinul ALDE si ProRomania,PNL,USR hehehe, Rares Bogdan si botezul fiicei lui, activitatea lui de patriot, spurcarile intre opozitie si cu PSD, cui raman dragilor? Ca mass media se ocupa in principal de Cazul Caracal. Ca s-au vazut obligati si candidatii la prezidentiale sa se bage in vorba! Dandu-si seama ca in timpul scurt ramas pana la alegeri natia romana nu va mai apuca sa le cunoasca patriotismul si ideile democrate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger