AcasăNewsDincă minte! Nu știe cum arată Luiza, prima sa victimă

Dincă minte! Nu știe cum arată Luiza, prima sa victimă

Dincă, lovit de amnezie,  își apără complicii

În cazul Caracal se schimbă situația. Se pare că unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă a fost denunțat la DIICOT pentru trafic de persoane.

Dincă, lovit de amnezie,  își apără complicii

Pe de altă parte, specialiștii de la INML încearcă să reconstituie cadavrul Alexandrei Măceșanu, pe baza probelor găsite în butoiul în care criminalul susține că i-ar fi ars cadavrul. Specialiștii susțin însă că oasele calcinate erau prea distruse pentru a se putea preleva ADN din ele.  Totodată, informații năucitoare reies din ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă nu a putut să o descrie pe Luiza Melencu. Conform unor surse, atunci când a fost întrebat cum arăta Luiza Melencu, Dincă le-a dat anchetatorilor date care nu corespund cu cele reale, descriind altă culoare de păr și a ochilor. În egală măsură, nu a putut descrie nici îmbrăcămintea Luizei. Surse din anchetă susțin că la dosar ar fi probe clare că Dincă a traficat fetele împreună cu familia sa, precum și cu alți complici. Mai mult, criminalul din Caracal nu le spune fetelor pe nume, identificându-le ca fiind fata 1 și fata 2. Încă de la începutul anchetei oamenii legii i-au arătat lui Dincă poze cu Alexandra și Luiza, fete pe care el a recunoscut că le-a răpit.

 

author avatar
Ramona Feraru
520 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci butoiul ala e un aliaj de Cu-Zn care se topeste la 1000 de grade. Corpul uman se arde la 1400 de grade pt a ajunge cenusa. In astfel de conditii butoiul se topea inainte ca un tesut uman sa fie macar calcinat daca nu ars in intregime.

  2. Pai cum sa o stie daca a fost doar pasagera pe la el, si nici inteligenta sau memoria nu sunt punctul lui forte. Luiza nu e moarta, e dusa in strainatate. Nici Alexandra nu e moarta, e pe undeva, pe aici; nu cred ca a vut timp sa o scoata din tara. Sau poate da; este data in consemn la frontiera? Sau desteptele autoritati, crezand ca le declara moarte, se inchide cazul si gata, nu mai au nimic de facut, au „omis” acest ascpect?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger