AcasăNews„Dinastia” Năstase, sub ocrotirea preaînaltei Guvernului

„Dinastia” Năstase, sub ocrotirea preaînaltei Guvernului

Mihnea-Daniel Năstase a fost numit în funcţia de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Mihai Fifor, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. 

Mihnea Daniel Năstase Foto Facebook

Potrivit deciziei publicate, joi, în Monitorul Oficial activitatea lui Daniel Năstase este neremunerată.

El este al doilea fiu al fostului prim-ministru şi preşedinte PSD, Adrian Năstase. A rămas consilier politic la delegația socialistă din Parlamentul European după ce a fost angajat la cabinetul fostului europarlamentar PSD, Cătălin Ivan.

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase este membru PSD Sector 1 și a spus în 2017 că s-a înscris în partid la îndemnul familiei.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
523 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce neamuri proaste suntem ,cat de idioti putem fi !!,nu suntem instare sa ne dezbaram de nimicnicia noastra ,de instinctele de sluga ,de pupincurismul si de ploconeala,raminem cu gena de SLUGA SI MILOGI !!.
    De 30 de ani apar tot progeniturile fostilor comunisti ,securisti cocolositi prin locuri caldute ,aterizati ca mare scula pe bascula prin posturi guvernamentale ,azi onorifici ,maine titulari ,poimaine secretari ,si uite asa se strecoara licheaua ,viermele tot in poamele culese dea gata .
    Ce consiliere poate oferi un individ care n-a muncit un ceas ?,despre ce strategii de budoar or ite de tras vorbim ??.
    Romania nu are sansa sa se vindece de lepra ,leprele sunt peste tot in administratie si in tot ce inseamna bugetari .

  2. Este cel cu Restaurantul din Floreasca sau fratele lui? Posibil acela care a intrat in politica PSD cand tati a intrat la puscarie. In orice caz amandoi sunt absolventi ai Liceului Jean Monais licwul copiilor shtabilor bucuresteni.Si fiii lui taica Adrian Nastase, mason de rang.. nu se spune s-au scolit si in strainatate pe banii matusei Tamara?
    Doamna Prim Ministru nu se impune si un consilier al consilierului Daniel Nastase acum la inceput de drum in aceasta noua functie? Haideti zau, ca are balta bani ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger