AcasăNewsDin showbiz a ajuns pe lista celor mai cautati infractori

Din showbiz a ajuns pe lista celor mai cautati infractori

Andrei Prisecaru, cunoscut in lumea buna a Capitalei drept Printul Ratiu, a fost trecut pe lista celor mai cautati infractori romani.

Afaceristul a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare, cu executare, pentru proxenetism, insa este de negasit. Ultimele informatii aratau ca Printul Ratiu s-a refugiat undeva in SUA.

In varsta de 40 de ani, Andrei Prisecaru si-a incercat norocul in mai multe afaceri, de la design si agentie de fotomodele, pana la deschiderea unei Academii pentru marile sperante ale lumii artistice. Printul Ratiu este cunoscut pentru lansarea in showbizul romanesc a catorva vedete de prim rang in frunte cu celebra Daniela Crudu.

Conform romaniatv.net, Andrei Prisecaru a facut doar cateva zile de inchisoare, in urma cu circa trei ani. Tatiana, iubita lui, l-a acuzat pe acesta ca a sechestrat-o si a obligat-o sa se prostitueze. Tatiana era pusa sa intretina relatii sexuale cu diferiti barbati, iar jumatate din banii obtinuti intrau in contul afaceristului. Decizia de condamnare a Printului Ratiu a devenit definitiva abia la sfarsitul anului trecut.

Printul Ratiu si nasa sa, Marina Voica, au colaborat la academia lor, Colegiul National de Arta si Modeling Prince d’Armeny, infiintat inca din 1995, cu Alina Sorescu, Andreea Balan sau Doru Tufis.

sursa foto: libertatea.ro

author avatar
Cristi Ionita
559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger