AcasăNewsDin ciclul "cu ce se mai ocupa politicienii nostri": Maria Grapini a...

Din ciclul „cu ce se mai ocupa politicienii nostri”: Maria Grapini a dat in judecata Dolce&Gabbana!

Aflata la o intalnire cu mai multi afaceristi germani, Maria Grapini, fostul ministru al Turismului, a inceput sa se planga de modul in care este tratata de straini.

Afaceristii germani s-au plans ca Romania este plina de coruptie si de instabilitate, iar Maria Grapini le-a taiat-o scurt intr-un contraatac de zile mari.

Candidata la alegerile europarlamentare din mai, din partea PC Timis, Maria Grapini le-a transmis nemtilor ca si ea a avut de suferit de pe urma unor germani corupti.

Conform pressalert.ro, Maria Grapini a precizat ca de sapte ani se judeca cu reprezentantii unei firme germane pe care nu ii gasesc nici macar cei de la Interpol. Acestia aveau o datorie de 50.000 de euro la politicianul roman, dar Maria Grapini nu a reusit sa-si recupereze paguba pentru ca seful firmei a prezentat hartii conform carora ar fi avut un venit de numai 300 de euro pe luna.

„Ori mie nu poti sa vii si sa-mi spui ca un german castiga doar 300 de euro pe luna, ca nu pot sa cred asa ceva” a fost concluzia pusa de Maria Grapini.

Fostul ministru al Turismului a anuntat ca s-a judecat si cu italienii de la „Dolce&Gabbana”. Acestia au comandat mai multe produse de la una dintre firmele detinute de familia Mariei Grapini, iar pentru marfa solicitata pe trei luni au refuzat sa mai plateasca. Italienii s-au plans ca marfa a fost defecta si au fost obligati sa o repare ei, insa Maria Grapini se lauda ca a castigat procesul cu celebrul brand.

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger