AcasăNewsDin celula, Pistorius a ajuns pe mana medicilor

Din celula, Pistorius a ajuns pe mana medicilor

La cateva saptamani de cand a primit o veste grea din partea instantei, ajungand in spatele gratiilor dupa ce a primit o condamnare de sase ani de inchisoare, Oscar Pistorius a avut nevoie de medic.

Tanarul atlet paralimpic acuzat ca, in urma cu trei ani, si-a ucis iubita a ajuns la spital – in cursul zilei precedente-  cu rani la nivelul incheieturilor. Conform CNN, leziunile suferite nu au fost grave, iar Pistorius a fost lasat sa se intoarca in celula sa la scurta vreme dupa ce a fost vazut de cadrele medicale.

Desi in presa au aparut tot soiul de speculatii in privinta unei intentii din partea sportivului de a-si face rau singur, respectiv in privinta unei tentative de sinucidere, apropiatii -citati intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a sustinatorilor lui Pistorius- s-au grabit sa nege orice astfel de scenariu, acreditand varianta unui accident.

Ramane de vazut daca atletul insusi – ori rude sau prieteni de-ai acestuia- vor alege, la un moment dat, sa ofere mai multe amanunte in privinta acestui incident, pentru a risipi orice urma de mister si orice controversa.

sursa foto:facebook.com/supportforoscar1

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger