AcasăNewsDin cauza supraaglomerarii, Arestul Central al Politiei Capitalei va fi extins

Din cauza supraaglomerarii, Arestul Central al Politiei Capitalei va fi extins

Reprezentantii Politiei Capitalei au anuntat ca este nevoie de o extindere a Arestului Central, din cauza supraaglomerarii.

Oamenii legii nu mai fac fata din cauza numarului mare de arestati preventivi asa ca au decis sa extinda Arestul Central in alte doua corpuri ale cladirii din curtea Politiei Capitalei.

Astfel, in momentul in care se va constata ca nu mai exista locuri disponibile in Arestul Central, cei care incalca legea si sunt retinuti vor fi incarcerati in cladirile in care, pana de curand, functionau redactia revistei „Politia Romana” si Institutul pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii.

Pentru a permite aceste actiuni, redactia revistei „Politia Romana” a fost mutata, deja, in cladirea in care functioneaza si Centrul de Presa al IGPR, in timp ce angajatii Institutului pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii vor fi mutati in cladirea Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

Conform b1.ro, in Arestul Central al Politiei Capitalei sunt incarcerati in acest moment, printre altii, Alina Bica, fosta sefa DIICOT, Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, afaceristul Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos, dar si Gheorghe Stefan, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, sau Cristian David, fost ministru al Internelor.

author avatar
Cristi Ionita
398 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger