AcasăNewsDin cauza crizei energiei, hotelurile din România coboară temperaturile în camere. Cât...

Din cauza crizei energiei, hotelurile din România coboară temperaturile în camere. Cât arată termometrele într-o unitate de 4 stele din Predeal / Turiștii sunt îngroziți

termometruDin cauza crizei energiei, hotelurile din România coboară temperaturile în camere. Cât arată termometrele într-o unitate de 4 stele din Predeal / Turiștii sunt îngroziți / foto: facebook.com

Antreprenorii din turism se plâng de situația în care au ajuns din cauza facturilor la energie și de faptul că ar putea ajunge în faliment. Singura formă de ajutor la care pot apela este compensarea facturilor.

Ca să mai reducă din costuri, hotelierii au decis să încălzească doar camerele locuite. Fiecare cameră de hotel are un sistem propriu de control al temperaturii.

Turiști ținuți în frig în camerele de hotel

O turistă care s-a cazat într-un hotel de patru stele din Predeal și-a expus pe Facebook nemulțumirea față de condițiile oferite de unitatea de cazare.

Potrivit femeii, aceasta a fost nevoită să stea în frig în timpul șederii la respectiva unitate hotelieră, din cauză că centrala care ar fi trebuit să asigure încălzirea camerei pur și simplu nu funcționa.

Turista a postat și câteva fotografii prin care arată condițiile în care a fost cazată. „Lângă aerotermă 20°C. Nici vorbă de halate, SPA, masaje, ce visam noi. Am dormit o noapte forțați de imprejurări, deși am plătit în avans pentru tot weekendul demipensiune”, scrie femeia într-un comentariu.

Mai mulți internauți au fost de acord cu aceasta și și-au împărtășit și ei experiențele neplăcute.

Mai multe hoteluri de capacitate mare din România au ajuns să fie scoase la vânzare din cauza facturilor mari la energie. Acestea nu mai sunt profitabile pentru proprietari în această perioadă, asta pentru că nota de plată ajunge pentru energie ajunge la sume astronomice.

author avatar
Andreea Vlad
408 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger