AcasăDilema lui Mihai Traistariu: a innebunit femeile, "dar prea putine vor sex"!

Dilema lui Mihai Traistariu: a innebunit femeile, „dar prea putine vor sex”!

Mihai Traistariu traieste o alta viata de aproximativ trei luni, de cand si-a facut implantul de par care l-a transformat intr-un adevarat cuceritor.

Interpretul recunoaste ca este tot mai cautat de femei, dupa ce si-a facut implantul de par, dar este dezamagit ca „prea putine dintre ele vor sex”.

De altfel, invitat la emisiunea Show Time, de la Antena 2, cantaretul a rememorat un incident petrecut intr-o noapte in care a fost sunat in continuu de trei femei diferite.

„Una dintre ele vroia sa imi propuna mai multe concerte, dar ma tot amageste, n-am incredere in ea. Alta vroia sa-mi propuna nu stiu ce proiect cu fonduri europene. Iar a treia, careia nu i-am mai raspuns, ca era 3-4 dimineata, se intreba daca nu cumva am patit ceva. De ce nu-i raspund? Pai cum sa-ti raspund femeie cand e 4 dimineata?” a povestit Mihai Traistariu.

De asemenea, interpretul sustine ca-l suna numeroase fane, dar cele mai multe dintre ele vor sa afle pe unde mai are concerte sau daca mai scoate melodii noi.

Interesant este ca, chiar in timpul emisiunii amintite, Mihai a fost deranjat de doua fane din public ce i-au solicitat autografe.

author avatar
Cristi Ionita
630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger