AcasăNewsDIICOT: Senatorul Cezar Magureanu are interdictia de a parasi tara

DIICOT: Senatorul Cezar Magureanu are interdictia de a parasi tara

Procurorii DIICOT i-au prezentat, joi, senatorului PSD Cezar Magureanu invinuirile care i se aduc, anuntandu-l ca pe numele sau s-a emis un ordin prin care i s-a interzis ca, timp de 30 de zile, sa paraseasca teritoriul Romaniei.

Cezar Magureanu, senator PSD, cercetat in cazul evazinistilor fiscal, a primit, joi, interdictia de a parasi tara pentru o perioada de 30 de zile, zi in care, potrivit procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) i s-au prezentat invinuirile care i se aduc.

„La data de 26 iulie senatorului Cezar – Mircea Magureanu i-a fost adusa la cunostinta invinuirea. La aceeasi data, raportat la materialul probator administrat in cauza pana la aceasta data, in temeiul art. 145/1 rap. la art. 145 C.p.p., fata de invinuit s-a instituit masura preventiva a obligarii de a nu parasi tara pe o perioada de 30 de zile”, se arata intr-un comunicat al DIICOT, postat pe site-ul propriu al institutiei.

Senatorul PSD Cezar Mircea Magureanu, alaturi de ginerele si fiica sa, seful clanului „Butoane”, Octavian Grecu, dar si sefi ai ANAF si comisari ai Garzii Financiare Giurgiu, este intr-un dosar de evaziune fiscala privind fraudarea statului roman cu 40 de milioane de euro, incepand din 2010.

author avatar
Ionut Zgimbau
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger