AcasăNewsDIICOT: Numele sefului IPJ Olt si al sefului Politiei Bals, in plangerea...

DIICOT: Numele sefului IPJ Olt si al sefului Politiei Bals, in plangerea politistei care si-a injunghiat superiorul

(foto: cronica romana)

Politista din Bals, care si-a injunghiat fostul sef motivand ca ar fi fost violata de acesta, a mentionat, in plangerea depusa la DIICOT Craiova, nume din varful Politiei Olt cu care ar fi fost obligata sa intretina relatii sexuale.

 

(foto: cronica romana)

Seful DIICOT Craiova, Adrian Gluga, a declarat, sambata, ca in cuprinsul plangerii depuse in data de 24 decembrie, de catre politista Melania Renghea, este amintit si numele sefului Politiei Olt, Ion Voicu, la care superiorul ei, Gheorghe Barbu, ar fi dus-o pentru a intretine relatii sexuale. Totodata, politista a mai declarat ca Barbu ar fi obligat-o sa se culce si cu prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Bals.

„A fost depusa o plangere pentru santaj si viol impotriva comisarului-sef Gheorghe Barbu. Melania Renghea a reclamat in cuprinsul plangerii ca Barbu a constrans-o sa intretina relatii sexuale cu el, dar si cu seful Politiei Bals, Ion Sotea, cu seful Inspectoratului de Politie Olt, Ion Voicu, dar si cu un alt politist care i-a facut lucrarea politistei inainte de a fi facute disponibilizari si de a fi sustinut concursul. De asemenea, a fost depusa plangere si impotriva prim-procurorului Laurentiu Turcin de la Parchetul de la langa Judecatoria Bals”, a mentionat seful DIICOT Craiova.

Adrian Gluga a precizat ca in acest caz procurorii au predat cazul catre Parchetul Curtii de Apel Craiova. In acelasi timp, la Parchetul Tribunalului Olt a fost deschis un dosar penal pe numele Melaniei Renghea, pentru tentativa de omor.

Melania Renghea, in varsta de 27 de ani, angajata a Politiei Bals, si fostul sau superior Gheorghe Barbu au ajuns la spital, miercuri dupa-amiaza, dupa ce femeia l-a injunghiat pe seful ei de mai multe ori in abdomen. Politista a lucrat, pana acum cateva luni, in cadrul Sectiei Bals, comuna Bobicesti, care intra in subordinea comisarului Barbu, dupa care a solicitat, si a obtinut,mutarea la Sectia de Politie din localitatea Brancoveni.

Melania, care este insarcinata in cinci luni, l-a ademenit pe seful sau in autoturismul ei, unde i-a aplicat mai multe lovituri de cutit in zona abdomeniului, potrivit primelor cercetari ale politistilor.

Sotul femeii sustinea atunci ca aceasta ar fi fost violata in trecut de catre comisarul Gheorghe Barbu, care ii era sef la acea vreme.

Politista a povestit, intr-o scrisoare pe care i-a dictat-o sotului sau de pe patul de spital si care a fost data publicitatii vineri, ca Gheorghe Barbu ar fi oferit-o drept favor sexual unui procuror si altor trei politisti si ca nu crede ca acesta este la prima fapta de acest gen, facand apel la eventuale victime sa o ajute.

author avatar
Alina Costache
2.041 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger