AcasăNewsDIICOT face recensamantul magistratilor

DIICOT face recensamantul magistratilor

Seful DIICOT, Codrut Olaru, se bucura de increderea actualei Puteri

Luati total prin surprindere de condamnarea fostului premier Adrian Nastase, liderii PSD incearca acum sa se lamureasca despre situatia actuala din Justitia romana.

Seful DIICOT, Codrut Olaru, se bucura de increderea actualei Puteri

Pentru ca, pana ce isi vor pune in practica planul de debarcare a sefilor DNA, Parchetului General si a instantelor de judecata, membrii actualei coalitii de guvernamant vor sa preantampine orice noua eventuala lovitura primita sub centura.

Care sunt ai nostri!

Dupa cum sustin sursele noastre, cel care ar fi cerut urgentarea operatiunii de evaluare din punct de vedere al originii politice sanatoase este Liviu Dragnea. Acesta a reusit sa-i convinga si pe ceilalti colegi din conducerea PSD ca nu se pot baza pe vorbe atunci cand vor face noi numiri in Justitie, pentru ca odata pusi pe functii, magistratii vor fi tot mai greu de clintit, din cauza inamovibilitatii. Asa ca, inca de acum, trebuie stiut sigur „care sunt ai nostri”, si care sunt procurorii si judecatorii carora trebuie sa li se gaseasca musai nod in papura.

Ca intre colegi

In anii grei de Opozitie, DIICOT a fost singura structura care, prin seful sau, Codrut Olaru, a ramas in relatii amicale cu politicienii social -democrati. Si, in acelasi timp, locul unde si-au gasit refugiul procurorii care nu aveau cum sa avanseze printre „portocalii”. Astfel incat, logic, DIICOT se bucura acum de cea mai mare incredere din partea actualei Puteri. Care i-a si insarcinat pe membrii acestei structuri de elita sa se intereseze si ei, asa, ca intre colegi, la cine ar trebui sa ajunga dosarele cu dedicatie in urmatoarea perioada.

author avatar
Toni Matei
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger