AcasăNewsDIICOT, BCCO si IGPR au prins un infractor deosebit de periculos!

DIICOT, BCCO si IGPR au prins un infractor deosebit de periculos!

Procurorii DIICOT, in colaborare cu politistii de la Combaterea Crimei Organizate, au reusit sa-l retina pe Giulian Dumitrascu, un infractor considerat deosebit de periculos.

Dat in urmarire internationala pentru trafic de droguri de risc si de mare risc si pentru detinere de droguri de risc si de mare risc, Giulian Dumitrascu a fost retinut in timp ce se afla intr-un club de noapte din Mamaia.

Barbatul de 38 de ani avea asupra sa mai multe grame de cannabis si comprimate de ecstasy. Giulian Dumitrascu a intrat in atentia autoritatilor romanesti dupa ce, procurorii DIICOT si politistii IGPR si BCCO au efectuat mai multe perchezitii in urma cu circa trei luni. Atunci, oamenii legii au reusit sa destructureze gruparea infractionala din care facea parte si Giulian Dumitrascu.

In luna februarie 2015, cu sprijinul politistilor de combatere a criminalitatii organizate din Bucuresti, Bacau, Ilfov si Vrancea, politistii BCCO Ploiesti si procurorii DIICOT au efectuat cinci perchezitii. Au fost puse in executare 35 de mandate de aducere.

In urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate 560 de comprimate de ecstasy, peste 100 de grame de cannabis si 15 grame de cocaina.

Au fost dispuse masuri preventive fata de cinci persoane, dintre care una a fost retinuta si ulterior arestata, iar alte patru au fost cercetate sub control judiciar.

De-a lungul anchetei nu mica le-a fost mirare oamenilor legii cand au aflat ca pe numele lui Giulian Dumitrascu a fost emis un mandat european de arestare, in 2008, de catre autoritatile italiene. Barbatul este acuzat si de omor deosebit de grav, dupa ce, in urma cu mai multi apropiati, l-a torturat, ucis si jefuit pe un bijutier din Roma.

Inculpatul Giulian Dumitrascu a fost retinut 24 ore in Arestul IPJ Prahova, urmand a fi prezentat cu propunere de arestare preventiva, in fata Tribunalului Prahova.

author avatar
Cristi Ionita
486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger