AcasăNewsDIICOT a pus mâna pe doi "rechini" mari. Este lovitura verii în...

DIICOT a pus mâna pe doi „rechini” mari. Este lovitura verii în rândul infractorilor de contrabandă! (VIDEO)

Mascati-DIICOTDIICOT a pus mâna pe doi "rechini" mari. Este lovitura verii în rândul infractorilor de contrabandă!

Cosmin Mladin și Dani Copil, capii mafiei țigărilor, din Arad, s-au predat vineri. Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.

Procurorii ceruseră arestarea preventivă pentru cei doi, Tribunalul București hotărând ca 11 dintre persoane să fie puse sub măsura controlului judiciar în dosarul de contrabandă cu țigări de la Arad.

Au ştiut că vor fi „călcaţi” de mascaţi

Ei au fost non stop monitorizați de Poliția Română, în ultimele săptămâni. Cosmin Mladin și Daniel Copil au dispărut în ziua perchezițiilor, cu două ore înainte ca polițiștii să le bată la ușă.

Cosmin Mladin este cel care coordona rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad, interceptat de DIICOT când recunoștea valoarea uriașă a unui transport ilegal de țigări în Marea Britanie de aproape 400.000 de lire sterline.

DIICOT ceruse arestarea celor doi în lipsă.

Într-un camion care dusese țigări de contrabandă la ieșirea din Marea Britanie au fost descoperite ascunse aproape 400.000 de lire sterline.

Cei doi lideri ai grupării încercau să găsească o variantă să recupereze banii și se vorbea de întocmirea unor documente cum că banii ar fi folosiți pentru cumpărarea unor mașini, însă în acel moment Cosmin Mladin a spus că nu se poate justifica o sumă atât de mare și recunoștea că făceau transporturi cu valori de până la jumătate de milion de lire sterline”, a anunţat postul Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
742 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger