AcasăNewsDIICOT a pornit ”tornada” drogurilor

DIICOT a pornit ”tornada” drogurilor

Procurorii DIICOT au declansat o ampla operatiune menita sa “mature” traficantii de droguri din cluburi si de pe Litoral. ”Tornada” (cum a fost numita operatiunea) a dus, deja, la descoperirea a 10 kilograme de cannabis, peste o jumatate de kilogram de cocaina, hasis si extazy. Sa speram ca anchetatorii nu se vor multumi cu atat, avand in vedere ca sezonul estival a inceput iar in cluburile de pe Litoral colcaie de traficanti.

Din primele declaratii, drogurile ar fi fost destinate spre vanzare  in cluburi, inclusiv in cele de la malul marii sau in centrul Capitalei, parcuri si alte astfel de locatii. Acolo ajungeau disimulate, de pilda, in oua de plastic, gen kinder. Pentru a cere un astfel de ”ou surpriza”, delearii dar si cei care vroiau sa cumpere foloseau un limbaj codificat. Anchetatorii sustin ca drogurile erau aduse din Spania, ascunse prin colete aparent inofensive, pline cu haine sau cu alte marfuri. Intr-unul dintre ele, de exemplu, politistii au gasit un pachet de marijuana ”imbracat” intr-un tricou. Procurorii si politistii sustin ca astfel de controale vor continua in perioada urmatoare in mai multe locatii care sunt sub observatie. Pe de alta parte, aceste masuri vin si dupa ce procurorii au gasit la malul marii zeci de pachete de cocaina dupa naufragiul unei ambarcatiuni prin care traficantii voiau sa introduca drogurile in tara.

author avatar
Ramona Feraru
248 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa fim seriosi, doar n-o sa se omoare serviciile intre ele acum pentru o piata care produce milioane pentru bugetele negre. Mai compun si ei o stire despre capturi si lupta cu traficantii. Sincer cel mai mare traficant poate fi considerat statul roman, ca ai lui sunt baietii (culmea, aflati sub juramant) care au cutitul si painea. Doar nu poti organiza operatiuni gen „Colectiv” si „Accidentul lui Condrea” cu bani de la buget…ca vine Curtea de Conturi sau mai stiu eu ce control…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger