AcasăNewsDigi24 l-a dat afară pe CTP! Ciutacu i-a dat decisiva: "Nici la...

Digi24 l-a dat afară pe CTP! Ciutacu i-a dat decisiva: „Nici la voucherele lui Budăi nu te califici”

Digi24 l-a dat afară pe CTP! Ciutacu i-a dat decisiva: "Nici la voucherele lui Budăi nu te califici"

Cristian Tudor Popescu a anunțat marți că Digi 24 a decis să înceteze colaborarea cu el, după emisiunea „Cap Limpede” de vineri, 3 iunie. Gazetarul a anunţat că postul de televiziune a considerat că el a pus în pericol imaginea staţiei.

În emisiunea „Cap Limpede”, Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri, vorbind de fake news, gafa făcută de Cosmin Prelipceanu, care a prezentat un clip vechi de cel puțin 14 ani ca fiind o înregistrare cu un ”recrut rus” care vorbea despre războiul din Ucraina.

CTP vrea să ia o pauză

Cristian Tudor Popescu a adpugat că nu ia în calcul „transferul” la nicio televiziune de știri și, deocamdată ia „o pauză video”.

„Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a adăugat el.

Diagnosticul – mai dăunător decât boala

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a postat CTP pe Facebook.

Ciutacu a râs de CTP

Victor Ciutacu a reacționat rapid la concedierea lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul de la Romania TV spune că CTP a fost ținut pe piață mult prea mult și că nu mai este deloc util.

CTP descopera la batranete cum e sa fii dat afara fara sa primesti explicatii.

Tarziu, foarte tarziu, tataie, dar iti dezleg eu misterul: ai devenit nefolositor pentru baietii care te-au tinut in piata cu termenul de valabilitate expirat.

Nici macar cu eticheta schimbata nu le mai esti util. Si nici la voucherele lui Budai nu te califici…„, a scris Ciutacu pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan