AcasăNewsDigi 24, prostie si baieti cu rochie

Digi 24, prostie si baieti cu rochie

Marcel Iures : ce ma priveste pe mine ca nemtii au legalizat casatoriile homosexuale?

Singurul lucru bun care se petrece cu Digi 24 TV este ca nu s-a inchis. Inca. Nu ai cum sa te bucuri cand o televiziune se inchide, transformandu-si ziaristii in esalon de invazie a somajului. Ziaristul, bun sau vai steaua lui, are si el familie, o nevasta care trebuie mangaiata si un copil care trebuie crescut. Acum, ca ziaristul, indiferent de functie, e penibil de-a dreptul, nu e o crima, mai trebuie si lumea sa rada de ceva.

Marcel Iures ce ma priveste pe mine ca nemtii au legalizat casatoriile homosexuale

Dragos Patraru a plecat de la Digi 24. Emisiunea lui prindea, avea publicul ei de nisa format la TVR. In locul ei a aparut o alta, de un umor spontan si adanc, ca atunci cand Cristian Tudor Popescu gandeste cu glas tare despre deontologie.

Ioane, iei de nevasta pe Vasile?

Nu stiu cum se numeste emisiunea si cred ca nici nu are mare importanta asta. Conteaza doar ca razi imediat dupa ce incepe si pana se scurge genericul de iesire. Am crezut ca ma voi plictisi repede, ca la orice talk show, caci este genul care te trimite la o bere, decat sa-ti pierzi vremea in fata televizorului. Nici pomeneala, am ras in hohote. Doi inchizitori suparati de amestecul femeii in casatorie si-au luat in primire invitatul, pe Marcel Iures. Omul, in mod simplu si destept, le-a dat raspunsurile cele mai decente. Normal ca orice casatorie pe asta se bazeaza, pe comuniunea dintre un barbat si o femeie, spunea el. Ei bine, nu! Nu intra in planul celor doi un asemenea raspuns de natura sa revolte lumea civilizata in exces. Casatoria se face intre un barbat cu un alt barbat, caci asta se chinuiau ei sa apere. Culmea este ca porunca patronului era, de multa vreme, sa nu mai abordeze sau sa priveasca telespectatorii cu superioritate, dar cei doi, neintarcati la vreun gen jurnalistic, probabil ca au fost la strand in ziua aia si nu au auzit.

Cadea-v-ar fustele!

Nu le dau numele, n-am chef sa le fac publicitate pe idei tampite. O tineau inainte pe miristea prostiei ca, de fapt,  modificarea Constitutiei exclude posibilitatea legiferarii casatoriilor intre persoanele de acelasi sex. Nu, ma, cadea-v-ar fustele in direct  – sau macar unuia dintre voi, dupa ce dati cu banul – se urmareste doar precizarea ca orice casatorie se face intre un barbat si o femeie adevarata, de la Mama Natura, nu cu portjartier pe sub blugi, atarnat de… de… nici nu stiu cum sa-i spun… da, atarnat! Ca femeile care pot face pipi, din picioare, direct pe roata din spate a lui 331, cand e la capat, nu intra in categoria femei acceptate de Biserica, asta e. Ghinion! Vad acum o reclama la televizor care zice ca alaptatul nou-nascutului la san in primele sase luni de luni de viata este benefic pentru sanatatea copilului. Belea mare, caci nu se stie cum il vor naste femeile Gheorghe sau Vasile, si nici cum il alapteaza mamele Ion sau cum s-or mai numi ei. Nu ele. Si, daca tot e trendy in Occident sa faci amor cu mamaia de 90 de ani sau cu iubitul ingropat anul trecut, sa-l aduca, domnule, pe CTP sa comenteze, in direct, caci sper ca va fi o transmisie live.

author avatar
Valentin Boeru
2.793 afisari

3 COMENTARII

  1. Domnule Boeru, parcă văd că o să fiți agresat de o poșetuță … sau alergat de o femeie bărbat bine.

  2. Stiu ca nu e de ras cu treaba asta, dar nu pot sa ma abtin cand citesc articolele dumitale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger