AcasăNewsDiferenta dintre viitorul adversar al lui Gigi Becali si cel care ofera...

Diferenta dintre viitorul adversar al lui Gigi Becali si cel care ofera chiftelute la Ikea, din carne de cal

Ingvar Kamprad (87 de ani), cel care a pus bazele companiei IKEA, are o avere estimata la 28 de miliarde de euro, dar conduce o masina in valoare de 1.500 de dolari, un Volvo 240, model 1993. In contrapartida, Roman Abramovici (46 de ani) ruleaza cu un Mercedez-Benz S 600 Pullman.

Totusi, proprietarul FC Chelsea are mai multe masini luxoase: un Mercedes S500L, un BMW 760Li, un Range Rover (vechi de 3 ani) si un Volkswagen din 2009, care nu costa mai mult de 8.000 de euro. Viitorul adversar al lui Gigi Becali in Europa League detine, insa, o flota de iahturi, in valoare totala de peste 500 de milioane de dolari. Ambarcatiunea „Luna” este blindata, are doua heliporturi, o piscina acoperita, chiar si cinematografe in fiecare dormitor! Masoare 115 metri si costa doar… 190 de milioane de dolari.

In ceea ce priveste activitatile cotidiene, trebuie spus ca atunci cand merge la restaurant, Roman Abramovici plateste o nota de plata in valoarea de 47.221 dolari.

Fondatorul Ikea zboara, intotdeauna, la clasa Economy si merge la cumparaturi seara, cand preturile sunt mai mici. Ingvar Kamprad crede ca economisirea banilor face parte atat din stilul sau de viata, cat si din cel al clientilor IKEA. Cand trebuie sa zboare cu avionul, foloseste o companie aeriana normala. Cand calatoreste local, magnatul suedez merge ori autobuzul ori cu masina personala.

O alta diferenta intre cei doi miliardari, este ca unul dintre ei ne serveste chiftelute cu gust de cal la restaurantul Ikea. Poate din acelasi motiv dupa care isi ghideaza viata… pentru a pastra bani albi pentru zile negre.

Anca Murgoci

author avatar
eNational
546 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger