AcasăNewsDictatorul Kim Jong-il a murit! Ii urmeaza la tron “Printisorul”

Dictatorul Kim Jong-il a murit! Ii urmeaza la tron “Printisorul”

“Iuri” Kim Jong-il, liderul nord-coreean, considerat unul dintre cei mai ciudati dictatori ai lumii, a murit. Fiul sau cel mic, Kim Jong-uen ii urmeaza la „tron”.

Kim Jong-Il a murit la 17 decembrie, in timpul unei calatorii cu trenul in urma unui atac de cord. Funeraliile au fost stabilite pentru 28 decembrie, la Phenian, iar pana atunci autoritatile de stat au declarat doliu national. Fiul sau cel mic, Kim Jong-Uen, de 28 de ani, a fost numit succesor imediat. In urma anuntului mortii lui Kim Jong-Il, Coreea de Sud a intrat in stare de alerta.

Primii ani ai „Luceafarului” Kim Jong-il: La nasterea lui, s-a ivit o stea!

“Zeul” punk Kim Jong-il conducea prin dosare secrete!

Cinematografia nord coreeana, sub bagheta “Marelui regizor” Kim Jong-il

“Intaiul amant” Kim Jong-il si-a executat o iubita

Kim Jong-il a murit si in 2003!

Surse oficiale au declarat ca Seulul si-a plasat armata in stare de alerta si a consolidat supravegherea frontierei sale ultrasecurizate cu Coreea de Nord. Totodata, Coreea de Sud i-a cerut aliatului sau american, care mentine 28.500 de militari pe teritoriul sau, sa sporeasca supravegherea prin satelit si cu avioanele. Şi guvernul japonez a convocat luni o reuniune de urgenta pe teme de securitate. Un purtator de cuvant al Casei Albe a anuntat ca Statele Unite supravegheaza „de aproape” informatiile cu privire la moartea presedintelui nord-coreean Kim Jong-Il.

 

author avatar
Adina Mutar
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger