AcasăNewsDiana Șoșoacă, veste DEZASTRUOASĂ pentru soţia lui George Simion, la doar câteva...

Diana Șoșoacă, veste DEZASTRUOASĂ pentru soţia lui George Simion, la doar câteva zile de la nuntă

diana sosoaca

Diana Şoşoacă a dat cărţile pe faţă: ce părere are despre Ilinca Munteanu, tânăra care s-a căsătorit cu George Simion pe 27 august.

Senatoarea nu vede cu ochi buni această căsnicie din cauza faptului că așteptările pe care le are o tânără de 22 de ani nu se vor potrivi cu realitatea, având în vedere că a ales să se căsătorească cu un om politic atât de controversat.

Lui Şoşoacă îi e milă de nevasta lui Simion

Şoşoacă, fost membru al AUR, a spus că-i este mişă de nevasta lui Simion.

Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta. Are 22 de ani, am fost amândouă de vârsta asta. Eu la 22 de ani mă și măritam prima oară. Pornești cu atâtea visuri.

Normal, ar trebui să ai un om cu care să pornești în viață, la 22 de ani, crezi că toată lumea îți aparține, ești fericită, îl vezi ca pe Făt-Frumos, ai vrea să te duci să alergi cu el, să te ții de mână, să alergi prin ploaie, să te săruți în ploaie, să te duci la malul mării să te tăvălești prin valuri, să te duci să fii fericită, să intri în discoteci, să ai niște petreceri private.

Ea este privată de toate astea. Dacă ea își închipuie că va avea parte de acest romantism, eu am văzut-o cum e, e romantică. Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine.

Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus Diana Şoşoacă într-o discuţie online cu Adriana Bahmuţeanu.

A condamnat nunta lui Simion

Diana Șoșoacă condamnă felul în care George Simion a ales să-și organizeze nunta, argumentând că salariul de parlamentar de 10 000 de euro pe care îl are i-ar fi oferit posibilitatea să-și organizeze de unul singur nunta.

„Păi, bine, mă, ai 10 000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să-ți cumperi două tone de brânză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali?

Mai mult decât atât, a apărut o listă, le cerea oamenilor de unde să ia roșii, de unde să ia ardei. Nu ți-e rușine? Chiar nu ți-e rușine? Este o mizerie, asta este țigăneală, nu știu cum să-ți explic, este mizerabil să faci așa ceva”, a mai zis Şoşoacă.

author avatar
Andrei Ștefan
1.191 afisari

11 COMENTARII

  1. Butelia asta ruseasca a mers la granita romaniei cu ucraina, veneau refugiati si ea spunea ca nu exista nici un razboi, ea si la razboaie se pricepe, ca domne, nu este nici un rus in Kiev sau unde visa ea, in Cernauti, Lvov, etc. de parca se puteau teleporta acolo si facea live-uri cu analfabetul de barbasu’

  2. aici s-a vazut caracterul ei de femeie , de la lucrurile importante care vrea si le face pentru tara nu s-a abtinut de la putina barfa .inutila mai ales .

  3. Pe mine Simion ma dezamăgit cu alte chestii mult mai importante, s, a angajat cu acele semnături despre care nu mai știm nimic, ca, l suspenda pe impostoru Werner, dar de fapt totul a fost praf în ochi și fasaiala

    • corect. aur e opozitie controlata, e moartea nationalismului/patriotismului asa cum trump i-a distrus pe patriotii americani , acum sunt toti teroristi si sunt haituiti sa li se ia armele, asa cum vadim a dus in derizoriu si cele mai serioase subiecte, asa va distruge simion ce a mai ramas din umbra de speranta a patriotilor. dezamagirea va fi atat de cumplita incat predarea va fi totala. ne vor invada asiaticii, ajungem romanistan, sunt mai ieftini si usor de intretinut asiaticii, noi suntem scumpi si avem pretentii.

      • De ce crezi cā n-a fost lāsat Vadim sā ajungā presedinte, în 2000? De ce crezi cā s-au inversat scorurile, atunci? De ce crezi cā a luat Iliescu al treilea mandat ( NEconstitutional) ? De ce crezi cā împotriva lui Vadim s-au coalizat toti tradatorii, devalizatorii economiei nationale, scursurile din toate partidele mafiote si din presa antinationalā aservita, inclusiv dusmanii lui Iliescu, toti astia numindu-l pe nea Nelu ” rāul āl mai mic ”? De ce? Pentru cā planul de distrugere a României trebuia dus la îndeplinire, pânā la capāt, iar Iliescu nu era un impediment. Ce a urmat, se stie si se trāieste, pânā azi. Dacā Vadim a avut unele excese, a fost din frustrarea unuia care si-a sacrificat sānātatea pentru tara lui, care era pus la index, care vedea cum se furā tot, tot, tot, inclusiv vointa poporului. Care popor stātea si stā ca un las, slugā si batjocura la toti criminalii, în vreme ce îsi declarā patriotii ” nebuni ”. Hai, cā vā meritati soarta, bāi, nene!

        • nu disput nimic din pledoaria ta, amice. totusi, ramane evidenta, asa cum spui, a zilelor pe care le traim: vadim a reusit sa distruga nationalismul romanesc. faptu ca era jeedan nu mai conteaza asa-i? n-are nicio legatura! eu zic ca iti faci vise prea mari despre vadim, si proiectezi asupra lui calitati pe care le idealizezi; te inteleg perfect! dar asta nu scuza adevarul crunt care ne pute in fatza: vadim a fost opozitie controlata si a distrus din interior, motivul pentru carea fost LASAT sa ajunga in turul doi in 2000 a fost precis pentru acest scop. ceea ce a urmat dupa, se vede, nu?
          hai sa iti explic ceva simplu: NU UNIREA asigura supravietuirea, pentru ca in fata unei forte atat de formidabile nu poti fii hard target ca te nimiceste! asa ca trebuie sa fii soft target, sa nu te poata gasi/localiza/identifica/cuantifica etc adica sa NU stie niciodata sistemul cati cum unde si cand. daca se uneste toata patriotimea intr-o singura forta vor fi SPULBERATI din prima si agonia va fi a unui intreg popor. incep sa inteleg mai bine acest mecanism de NE-unire la daci/geti (nu sunt rruman=sclav! vezi dex), este o strategie inteleapta de suopravietuire in fata unor forte istorice incomensurabile. pana la urma, cu toata vana lor, ungurii au fost pasalc, aci nu a fost! este ceva in seva acestui popor DAC care nu se lasa sa fie colonizat. vei vedea, amice, NIMENI nu ne poate supune, pentru ca noi NU mai avem nevoie de stat, noi, fiecare in parte avem constiinta DACIEI, a patriei eterne, si asta ne uneste peste orice alta formalitate.

  4. Ramaneti pe veci cu PSD-PNL-UDMR ,cretinilor.Tocmai propaganda de presa ne-a anuntat ca in 100 de ani poporul roman va dispare.Asa sa fie,Dumnezeu nu ii iubeste pe prosti si pe tradatori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger