AcasăNewsDiana Şoşoacă prevesteşte ce e mai rău, dacă vor fi vaccinaţi şi...

Diana Şoşoacă prevesteşte ce e mai rău, dacă vor fi vaccinaţi şi copiii

Diana sosoacaDiana Şoşoacă prevesteşte ce e mai rău, dacă vor fi vaccinaţi şi copiii

Diana Şoşoacă se opune din nou vaccinării copiilor împotriva coronavirusului. Senatoarea vrea să ceară oprirea imunizării copiilor după ce Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a autorizat vineri utilizarea vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer/BioNTech pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

Politicianca e convinsă că acest lucru încalcă Constituţia. „Cea mai gravă problemă la acest moment e vaccinarea copiilor şi hg 550-2021 care încalcă Constituţia României şi Convenţia de Oviedo, ducând la condiţionarea vieţii normale de acte medicale precum vaccinare şi testare”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

De asemenea, senatoarea susţine că adolescenţii vaccinaţi anti-COVID au acuzat efecte adverse grave.

„S-a dat un raport prin care 80% dintre adolescenţii vaccinaţi au suferit efecte adverse grave, majore. Eu militez pentru oprirea vaccinării şi solicit tuturor părinţilor să nu-şi ducă copiii la vaccinare.”, a spus aceasta. „În Parlament nici nu se pune problema aceasta. Problema cea mai gravă în Parlament e masca lui Şoşoacă şi dacă s-au vaccinat unii sau alţii şi cum să facem scandal raportat la portul măştii şi la vaccinare”, a adăugat Diana Şoşoacă.

Cere despăgubiri uriașe

La începului lunii mai, ea a precizat că cere despăgubiri uriaşe pentru efecte adverse ale vaccinului anti-COVID.

„Domnul colonel Gheorghiţă, Grupul de Comunicare Strategică, CNSU, în frunte cu premierul şi cu preşedintele României să îşi asume personal, în scris la notariat răspunderea pentru orice efect advers al acestui vaccin, precum şi despăgubirile. În cazul unor efecte adverse, care m-ar lăsa în viaţă, aş cere un milion de euro pentru fiecare persoană şi în caz de deces, cinci milioane de euro”, a menționat ea.

author avatar
Andreea Vlad
777 afisari

8 COMENTARII

  1. Urlatoarea prosovietica Sososaca nu prevesteste ci spune ceea ce a stabillit CU URA STALISNIT/PNR-ista impotriva copiilor alaturi de criminalii mafioti ai PNL/USR. Aceasta mahalagioaica este creata sa tina sub teroare o marlanimea idioata din tara.

  2. Tara asta e tinuta sub teroare,din 89′ pana in ziua de azi,de catre PNL,PSD,cioclii neamului romanesc!Pana aici ai dreptate!Referitor la asa zisul vaccin,bine spus venin,Sosoaca are dreptate!
    Inveninarea copiilor se afla la poarta,si le pune in pericol viata!

  3. @ Cine să facă vaccinarea fără consimțământ legal obținut din partea celor vaccinați, ?

  4. Doamne cati cretini sunt in tara asta…

    Informatia pe care o livreaza Sosoaca este pritocita in US nu in Rusia.
    Imbecilii inclusiv cei din guvern ar trebui sa caute documentul FDA inainte sa vomite pe internet.

    Daca te intereseaza, ceea ce nu cred cauta pe internet:
    „FDA document reveals 86% of children who participated in Pfizer covid vaccine trial experienced adverse reactions”

    Articolul pe care ai sa-l gasesti iti da linkul catre documentul FDA si iti explica
    unde sa cauti informatia.
    Te platesc bine astia care s-au asociat sa distruga tara? Ce ti-au promis?

  5. Daca ar invata sa taca cand trebuie ca sa vorbeasca si sa cuvinte dupa ce a vorbit tacerea ar avea numai maxime si nu ar fi asa de proasta .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger