AcasăNewsDiana Şoşoacă, la un pas de a fi asasinată? Senatoarea a povestit...

Diana Şoşoacă, la un pas de a fi asasinată? Senatoarea a povestit cum ea şi fetiţa ei ar fi putut să moară

Diana-SosoacaDiana Şoşoacă, la un pas de a fi asasinată? Senatoarea a povestit cum ea şi fetiţa ei ar fi putut să moară

Fosta senatoare AUR, acum independentă, a povestit cum ar fi putut muri, împreună cu fetiţa ei, anul trecut, în urma unui accident de maşină, ce ar fi fost provocat de o mână criminală.

De asemenea, Diana Şoşoacă a pretins că persoane străine i-au intrat în casă, i-ar fi umblat prin lucruri şi chiar i-ar fi „plantat” microfoane, ca s-o asculte.

Anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele.

După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă.

Eu știu cine mi-a intrat în casă. Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale.

Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus„, a spus Diana Şoşoacă la postul Antena 3.

Şi Liviu Dragnea spunea că a fost ţinţa unor ucigaşi

În urmă cu 3 ani, Liviu Dragnea afirma că a fost ținta a patru asasini care urmăreau eliminarea sa fizică și care, pe timpul misiunii lor, s-au cazat la un hotel din București.

Şeful PSD de atunci a povestit cum cei patru străini s-ar fi apropiat de el, iar unul dintre aceştia i-ar fi făcut semn că o să-l ucidă.

Erau patru indivizi, erau îmbrăcaţi în haine închise la culoare. Au venit spre mine. Eu eram într-un restaurant. S-au oprit la câţiva metri, unul a făcut un gest de genul ăsta (n.r.- adică faptul că o să-l omoare). Unul a răspuns la telefon, apoi a închis telefonul şi au dispărut.

Ideea e că trebuie să dispar pur si simplu. Era o campanie coordonată împotriva mea. În partea a doua a lunii martie, această presiune a început să crească, iar eu să o simt agresiv.

De fiecare dată când ieşeam observam că sunt privit cu insistentă. Simţeam că sunt filat, urmărit, începusem să mă uit în spate şi să identificăm maşinile din spatele nostru„, spunea, la momentul respectiv, Liviu Dragnea.

author avatar
Andrei Ștefan
464 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu te mai miră nimic. Și Vadim era urmărit – nu că i-am compara pe Șoșoacă și Dragnea cu el, ăștia sunt prea pigmei in comparație cu Vadim Tudor

  2. FALS. Sosoaca cica-i avocata, un avocat stie ca nu vorbele golae au credibilitate ci actele.In cazul masinii rasturnatain sant ar trebui ca Sososaca sa aiba procesul verbal, actele incheiate de politie la fata locului si la momentul accidentului. Dar Sososaca nu are asa ceva , deci Sosoasca minte pentru a atrage mila oamenilor si pentru a poza in victima. Sososaca minte pentru a insela oamenii.Tot o mare minciuna a fost si dosarul pe care ,cica DIICOT ar urma sa-l intocmeasca fiului sau, dar a trecut deja 2 luni de zile si la DIICOT nu este inca dosar in cercetare penala pentru fiul sau, cel mult fiul lui Sosoaca ar fi monitorizat pentru trafic cu droguri, dar asemeni oricarei prostituate politruce, Sosoaca o ia pe dinainte. De fapt ea si-a turnat la DIICOT fiul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger