AcasăNewsDiana Şoşoacă face şi ea "grevă" în Valea Jiului. A mers lângă...

Diana Şoşoacă face şi ea „grevă” în Valea Jiului. A mers lângă mineri şi a început să plângă!

diana-sosoacaDiana Şoşoacă face şi ea "grevă" în Valea Jiului. A mers lângă mineri şi a început să plângă!

Diana Şoşoacă a mers, sâmbătă seară, în Valea Jiului, acolo unde minerii protesteză de cinci zile şi refuză să iasă din subteran.

Senatoarea a fost primită cu aplauze la Lupeni de rudelor minerilor, cărora le promite soluţii. Aflată în mijlocul mulțimii, ea nu a mai ținut cont de distanțarea socială și a îmbrățișat câteva femei pentru a le alina supărarea și a le reda speranța.

Şoşoacă a vrut să intre în subteran

Diana Şoşoacă a spus că va încerca să intre în subteran şi să îi convingă pe mineri să iasă la suprafaţă, iar pentru această ”misiune” nu are nevoie de aprobare, deoarece calitatea de senator îi permite acest lucru.

Încerc să intru acolo, da? Nu mai plângeți. Încerc să vă ajut cu ce pot. Să știți că există soluții. Nimeni nu poate să înţeleagă. Sunt mamă și știu ce înseamnă. Încerc să fac tot ce îmi stă în putință.

Să știți că există posibilitatea ca toate minele din țară să funcționeze. Eu am venit cu soluţii, nu cu prostii. Să se dea drumul la toate minele din țară, pentru că există soluții economice. Ăştia de la Putere sunt nişte asasini economici!

Dacă suntem uniţi, rechinii mor. Există soluții, credeți-mă!”, a spus Diana Şoşoacă.

Senatoarea l-a atacat pe Klaus Iohannis!

De 31 de ani România este condusă din afara. Problema mineriilor din România are solutii, pe 4 ani se încearca, s-ar putea da drumul la toate minele din Romania şi aţi putea avea circa 4.000 euro pe lună, ca în Germania.

Fascinştii sunt la putere în România. N-o să vedeţi demisii, nu dau doi bani pe oameni, pe ţară, pe popor. Daca oţelăriile ar fi româneşti aţi trăi în puf şi voi şi familiile voastre. Există soluţii. Ştiti cine mai trebuia să fie aici?

Preşedintele! Înainte era românii lui Ioha, acum suntem oha! Unde-i SMURD-ul lui Arafat, trebuia să fie aici. Nici dracu nu-l dă jos de acolo, are un tupeu inimaginabil. Este unul dintre criminalii din România”, le-a spus Diana Şoşoacă minerilor.

Minerii continuă protestele

Protestul minerilor continuă în Valea Jiului. Chiar dacă li s-a promis că își vor primi salariile până în data de 26 februarie, aceștia spun că nu cedează și nu renunță la proteste.

„Nu cedăm”, „Minerii şi Valea şi-au pierdut răbdarea”, sunt câteva dintre lozincile ortacilor care protestează sâmbătă în faţa minei Lupeni. Ortacii spun că nu vor măriri salariale, ci vor să stea de vorbă cu oficialităţile şi să-şi exprime nemulţumirile.

author avatar
Andrei Ștefan
351 afisari

4 COMENTARII

  1. Păi, dacă nu vor măriri salariale, atunci sunt niște proști. Protestezi ca să stai de vorbă?!

    • Sosoaca in Valea Juilui sub protectia PNR, partidul generalilor criminali ai regimurilor ceausescu/basescu/iohannis are si un interes personal, ameninta DIICOT sa nu-i cerceteze familia pentru trafic si consum de droguri asa cum singura Sosoaca recunaoste?!! Cata nerusinare ! Cu consumul si traficul de droguri nu se glumeste, nu se face mahala politruc/securista. Basta cu dezinformarea securist/PNR/AUR-ista ! Sosoaca ameninta in cazul fiului ei, pe care chiar ea il acuza d econsum de droguri. Sosoaca sa aduca certificat medico legal din care sa reiasa ca fiul ei nu consuma droguri, sa aduca in scris de la DIICOT ca fiul ei nu este monitorizat pentru trafic de droguri si apoi sa se victimizeze. Rusine pentru Romaniatv ca-i permite unei abjecte impostoare sa ascunda posibil existentele (altfel nu ar vorbi punctat despre ele) de crima organizata ale fiului ei. https://www.cotidianul.ro/video-bai-sosoaca-e-fleasca-nu-va-jucati-cu-focul/?fbclid=IwAR1U3Yq54FCetGO2-0sJhP_oIbLb7z5OIivF65wdksdF-8lO_71LcAaC8QY

  2. BRAVO DIANA! Fii alături de mineri! Fii alături de oamenii de rând! Trebuie să ne ajutăm singuri, dacă politicienii nu se uită spre noi. Nepăsarea o să-i coste scump! Noi am îndurat destul, iar vremurile în care tăceam, au apus! Ajunge cu bătaia lor de joc la adresa noastră a tuturor! Diana, luptă cu românii până când fiecărui om i se face dreptate! Chinul românilor si subjugarea țării trebuie să ia sfarşit! BRAVO DIANA!

    • Oare cata inteligenta trebuie sa aiba un om pentru a intelege ca Sosoaca/Ivanovici , fugita cu toata famiglia din Skopje a aterizat direct in bratele generalilor crimianli ai regimurilor ceausescu/basescu/iohannis , asasini adunati in falanga nationalista din PNR, ZIS BATJOCORITOR PARTIDUL NEAMULUI ROMANESC? istoria mineriadelor securiste din Valea Jiului s ereopeta , de data aceasta in locul lui Miron Cosma este trimisa Sosoaca , sa urle , sapalnga baseste , dar fara los cojones , aceasta fiind unica deosebire intre puscariasul Miron Cosma si Sosoaca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger