AcasăNewsDiana Şoşoacă face Sărbătorile la Parchetul General. Motivul pentru care a fost...

Diana Şoşoacă face Sărbătorile la Parchetul General. Motivul pentru care a fost chemată să dea cu subsemnatul

diana sosoaca

Diana Şoşoacă a fost citată pentru joi, 23 decembrie, la Parchetul General în dosarul cu plângerea jurnaliștilor italieni. Dacă nu vrea să meargă la audieri, aceasta ar putea fi adusă cu mandat.

Avocata riscă sancţiuni dure după scandalul cu jurnaliştii italieni. Senatoarea ar putea fi suspendată şi ar putea rămăne fără salariu.

Soţul ei este urmărit penal

Dumitru Silvestru Şoşoacă, soţul senatoarei, este urmărit penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub control judiciar, pentru ultraj. El a fost chemat săptămâna trecută la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost anunţat că a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, fiind urmărit penal pentru ultraj.

La data de 10.12.2021, în jurul orei 16, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de poliţie, cauzându-i suferinţe fizice”, transmite Parchetul într-un comunicat de presa.

Şoşoacă, acuzaţii la adresa italienilor şi în Senat

Între timp, de la pupitrul din plenul Senatului, Diana Şoşoacă a lansat noi acuzaţii grave la adresa jurnaliştilor italieni. L-a luat la ţintă inclusiv pe prim-ministrul Nicolae Ciucă, spunând că ar trebui să-şi dea demisia.

Comisia de Regulament a Senatului i-ar putea interzice Dianei Şoşoacă să participe la lucrările Senatului timp de 30 de zile şi i-ar putea fi suspendate toate drepturile băneşti şi materiale în această perioadă.

author avatar
Andrei Ștefan
755 afisari

4 COMENTARII

  1. tara de k kt , colcaie de hoti si tradatori si politia stalinista se ocupa de patrioti care ii incurca pe tradatori din misiunea lor de a sabota tara . dezgustator !

    • Puteți sa precizați din ce partid faceți parte? Cred că nu sunteti in cel mai bun loc. Deficiența de iod a mamei a lăsat urme in dezvoltarea dumneavoastră. Oameni ca dumneavoastră ar trebui să fie sprijiniți si protejați de partid.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger