AcasăNewsDiana Șosoacă, declarație incredibilă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”....

Diana Șosoacă, declarație incredibilă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”. Cum a fost cucerită senatoarea de actualul soț

Senatoarea Șoșoacă, ieșire fără precedent! Premierul Ciucă, în vizor: „E militar american, că ei l-au decorat”Diana Șosoacă, declarație incredibilă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”. Cum a fost cucerită senatoarea de actualul soț

Diana Șoșoacă este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică actuală a României. Senatoarea, independentă după ce a fost exclusă de AUR, de pe listele căruia a intrat în Parlament, a povestit amănunte din viața personală.

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, senatoarea a dezvăluit lucruri neștiute despre relația cu soțul său.

Diana Șoșoacă, dezvăluiri despre relația cu soțul ei

Diana Șoșoacă a spus că gătește foarte rar când este acasă și că întotdeauna ține cont de sfaturile primite de la bărbatul vieții sale.

„Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.

Diana Șoșoacă se află la al treilea mariaj

Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie. M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală”, a povestit Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Diana Șoșoacă a mai fost căsătorită de două ori înainte să-l cunoască pe actualul soț, Silvestru.

author avatar
Andreea Vlad
469 afisari

7 COMENTARII

    • Nu cred ca exista cineva sa-si doreasca asa sotie. Nici macar eu cu bastonul meu magic nu cred ca o pot stapani!

  1. Silvestru rezista , inca nu ne-am pierdut increderea in el . Diana si Silvestru , de-a pururi ….

  2. toti care sar la gatul ei nu au argumente , doar atacuri fara nimic concret plus minciuni , atacuri tipice propagandei fara idei . eu nu am prins-o pina acum cu nici o minciuna , prin urmare nu am ce sa-i reprosez . sa spuna concret , nu sa bata campii cu lozinci , propagandistii , cu ce -s mai bune actualele cozi de topor care ne conduc , decat Sosoaca .

    • Dacă tu nu ai prins-o pe proasta asta cu nici o minciuna înseamnă că ești bou și analfabet. Cade mințit rupe în 2 proasta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger