AcasăNewsDiana Șoșoacă a făcut scandal și s-a ales cu plângere penală. Lucia...

Diana Șoșoacă a făcut scandal și s-a ales cu plângere penală. Lucia Goracci, acuzații incredibile: „M-a mușcat de mână”

Diana SosoacaDiana Șoșoacă a făcut scandal și s-a ales cu plângere penală. Lucia Goracci, acuzații incredibile: „M-a mușcat de mână”

Jurnalista Lucia Goracci din Italia a depus plângere penală la Secţia 4 de Poliţie din București împotriva Dianei Șoșoacă, dar și a soțului acesteia după scandalul iscat în urmă cu câteva zile.

Italianca a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care trebuia să îi ia un interviu senatoarei. Lucia Goracci a explicat că ea a rămas pe hol în momentul în care filmarea a început, dar toate lucrurile au mers bine inițial.

Mai mult decât atât, Diana Șoșoacă i-a primit zâmbitoare, cu covrigei și alune pe jurnaliștii italieni. Totul a degenerat rapid, iar soțul senatoarei a adus un sac negru și a spus că acolo sunt puse persoanele decedate,a povestit jurnalista, conform Antena 3.

„Când a început filmarea eu am rămas pe hol şi am văzut că soţul ei a adus în birou un sac negru în care a spus că se îngroapă persoanele decedate dezbrăcate, după care am văzut cum acesta l-a luat apoi în bucătărie”, a relatat ea.

Diana Șoșoacă a devenit foarte agitată după acest moment, iar atunci chiar le-a spus jurnaliștilor de la postul de televiziune italian Rai Uno că ea hotărăște condițiile în care va avea loc interviul.

Diana Șoșoacă nu a vrut să lase echipa de filmare să plece

Echipa de filmare s-a pregătit de plecare, dar Diana Șoșoacă nu a vrut să îi mai lase să iasă, și chiar a încuiat ușa. Mai mult, ea i-a spus soțului său să sune la 112.

„După acel moment doamna Şoşoacă a devenit nervoasă şi agresivă. Intră în conflict şi spune că dacă nu îi convin condițiile pe care ea le hotăraște poate să plece. În acel moment echipa de la RAI 1 s-a pregătit să plece. A ieșit în hol dar doamna Şoşoacă a apărut şi a închis uşa zicând că nu ieșim nicăieri. A spus ulterior soțului să sune la Poliţie după ce a început să țipe”, a mai povestit jurnalista.

Lucia Goracci, agresată de soțul Dianei Șoșoacă

Jurnalista din Italia susține că a fost agresată de Silvestru Șoșoacă. Acesta ar fi împins-o, apoi i-ar fi dat masca de protecție jos și chiar ar fi mușcat-o de mână. „M-a muşcat de mână şi apoi am ieșit afară”, a mărturisit ea.

Lucia Goracci a depus plângere penală la Secția 4 de Poliție din Capitală pentru sechestrare, lipsire de libertate și violențe.

author avatar
Andreea Vlad
681 afisari

5 COMENTARII

  1. Ce mizerie. La ce se preteaza jurnalista de razboi. Este membra a institutului Aspen , alaturi de Geoana, Radu Tudor, Voiculescu si unchiul lui cu bigpharma.
    Scandal picat la fix: acopera votarea legii Big Brrother si o umple de respect si pe Sosaca.

  2. Bine ca nu te-a muscat de kur ,jigodie musolinista mancatoare de macaroane de un tol jumate in bordelurile lui berlusconi.Duceti-va dracului de unde ati venit,scarnaviilor fasciste.

  3. Tu jurnalista italianca nazista imputita, ai venit tu sa faci scandal, dar nimeni nu mai asculta de voi, de mareata Republica Italiana Fascista !! Va fan cullo, bai macaronarilor nazisti, acum o sa vedeti voi cume viata in Iadul pe Pamant, voi v-ati facut-o cu mana voastra, asa ca puteti sa v-o luati in mana !! Ha ha ha 🙂 Vergogna, tu nazista imputita, sa dea Dumnezeu sa picati toti cobaii multilateral dezoltati din Italia Fascista pe strazi, in vazul lumii, sa nu poata nazistii vostrii sa va adune in timp record, sa fiti tot timpul dati cu asa ceva la tembelizor, bai natie de nazisti imputiti !! Vergogna, bai ateilor si stricatilor, sa aveti parte de tot raul ce il doriti Romaniei si Bulgariei, singurele oaze de libertate ramase in toata Europa, ca in rest peste tot deja e diktatura nazista-globalista !!

  4. Jurnalista P,,,I ,cand romancele plecate la munca in italia sunt omorate de unii jegosi macaronari de ce nu face investigatii acasa la ea sa fie prinsi ? !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger