AcasăNewsDiana Bisinicu, 10 000 de euro, ca sa-i cante lui Gigi Becali...

Diana Bisinicu, 10 000 de euro, ca sa-i cante lui Gigi Becali dupa gratii!

Pana acum Gigi Becali era obisnuit sa petreaca Craciunul alaturi de familie, insa anul acesta latifundiarul il va astepta pe Mos Craciun, cel mai probabil, in spatele gratiilor. Dar desi nu este deloc ceea ce si-a dorit, patronul Stelei s-a gandit deja cum sa faca pentru a-si mai indulci sarbatorile.

Gigi Becali isi doreste de la Mos Craciun o slujba oficiata de calugarii de la Muntele Athos, iar in noaptea dintre ani ar da o avere ca Diana Bisinicu sa ii cante, in spatele gratiilor, noteaza libertatea.ro.

Inchis pentru trei ani si jumatate la Penitenciarul Poarta Alba, Becali va trebui sa isi petreaca sarbatorile de iarna in compania unor straini, dar si-ar dori sa organizeze o mica petrecere la care sa cante Diana Bisinicu.

Latifundiarul le-a marturisit apropiatilor ca si-ar dori foarte mult ca de Craciun calugarii de la Muntele Athos sa vina la penitenciar si sa oficieze o slujba, iar de Revelion, sa cheme cantaretii lui preferati sa dea un recital pentru el si colegii lui de detentie. Becali si-ar dori sa ii cante Diana Bisinicu, pe care o indrageste atat de mult incat e gata sa-i dea 10.000 de euro daca accepta sa se deplaseze pana la Poarta Alba pentru a-i canta in noaptea de Revelion.

Acum Gigi va trebui sa convinga conducerea inchisorii sa permita organizarea acestui recital, mai ales ca Bisinicu este gata sa-i faca pe plac patronului de la Steaua si sa-i cante in noaptea dintre ani.

„Inca nu mi-a facut propunerea, dar as accepta fara sa ma gandesc la aspectul material! Ii cant si fara bani, nu despre asta e vorba, ci de unitatea dintre noi, tinand cont ca amandoi suntem machedoni. Mi-as dori sa-l fac din nou sa zambeasca. Sunt langa dansul cu sufletul si cu gandul. Mi-a parut rau pentru ce i s-a intamplat, stiu ca nu e deloc confortabil. Eu am cantat de trei ori pentru Gigi, ultima oara anul trecut, de Revelion, desi eram insarcinata in luna a saptea. Am facut un efort mare pentru el, fara acordul sotului, care se temea ca risc sa nasc mai devreme”, a marturisit Diana, citata de libertatea.ro.

author avatar
Alina Costache
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger