AcasăNewsDiagnosticul primit de celebrul actor Bruce Willis. Apropiații starului american au anunțat...

Diagnosticul primit de celebrul actor Bruce Willis. Apropiații starului american au anunțat totul

sursa foto: Instagram/dobledebruce

Fanii celebrului star american cunoscut pentru rolurile din seria „Die Hard („Greu de ucis”), dar și din pelicule precum „Pulp Fiction”, „Armageddon” sau „The Fifth Element” au aflat, de la apropiații lui Bruce Willis, ce vești au primit de la medici cu privire la diagnosticul vedetei lumii filmului, restras de ceva vreme din lumina reflectoarelor.

Actorul Bruce Willis are demență frontotemporală, a anunțat familia acestuia, conform BBC. Într-un mesaj transmis prin intermediul social media, apropiații celebrului star american în vârstă de 67 de ani au mărturisit că este „o ușurare să avem, într-un final, un diagnostic clar”.

Mesajul a fost postat inclusiv pe pagina de Instagram a actriței Demi Moore

În primăvara anului 2022, Willis fusese diagnosticat cu afazie – o afecțiune care provoacă dificultăți de vorbire. Boala a progresat, iar actorului i s-a pus un diagnostic mai specific, din câte s-a mai aflat de la apropiații acestuia.

„În prezent nu există tratamente pentru boală, o realitate care sperăm să se va schimba în anii care vin”, se menționează în mesajul transmis joi.

Comunicatul a fost semnat de membrii familiei lui Willis – soția Emma Hemming – cu care actorul are doi copii, dar și de către fosta nevastă a acestuia, celebra Demi Moore, și de către cele trei fete ale lor.

Demența frontotemporală este o formă rară a bolii – care provoacă probleme de comportament și de limbaj. Printre simptome se mai numără și dificultăți de mișcare – și anume mișcări lente sau rigide, pierderea controlului funcțiilor fiziologice de urinare și slăbiciune musculară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

 

author avatar
Andrei Coman
572 afisari

6 COMENTARII

  1. I se trage de la energizantul Hell la care facea reclama, cate blesteme i-am dat si eu. Vad copii de 12-16 ani, obezi, sedentari si care isi cumpara energizante si nefacnd nimic dupa ce il consuma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger