AcasăNewsDiaconu si-a luat "la revedere"de la colegii din Senat: De profesie sunt...

Diaconu si-a luat „la revedere”de la colegii din Senat: De profesie sunt Mircea Diaconu, si sunt mandru!

Mircea Diaconu si-a sustinut miercuri demisia, in Plen.  Senatorul le-a multumit colegilor care l-au sustinut si i-a rugat sa ia act de demisia pe care a prezentat-o deja, pe 4 decembrie.

„Viata este un sir lung de legitimatii, cateodată esti inginer, dupa aceea esti profesor si asa mai departe, cateodată esti senator. Toate acestea trec, aceste legitimatii, ce ramai esti tu insuti si obisnuiam sa spun, si spun si azi, ca sunt foarte mandru ca de profesie sunt Mircea Diaconu si voi ramane in continuare cu aceasta profesie pana la capat”, a declarat Diaconu.

Actorul le-a multumit colegilor sai si a precizat ca in timpul mandatului a legat multe prietenii. Totodata, Mircea Diaconu a afirmat ca a fost onorat sa faca parte din legislatura actuala: „Indiferent unde voi fi, de unde am sa pot sa ma exprim, voi continua sa apar imaginea Senatului, pentru ca am facut parte din Parlament si sunt mandru ca am fost aici”.

Senatorul PNL si-a sustinut, miercuri, demisia in Plen conform procedurilor legale, in ultima sedinta din legislatura 2008-2012. „Demisia mi-am prezentat-o deja de pe 4 decembrie, astazi va rog doar sa luati act de ea”, a declarat Diaconu.

Plenul Senatului a adoptat proiectul de hotarare prin care s-a declarat vacant mandatul de senator al lui Diaconu, cu 54 de voturi pentru, 3 voturi impotriva si 3 abtineri.

author avatar
Alina Costache
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger