AcasăNewsDiaconu: Procurorul Selaru mi-a zis ca ma trimite in judecata desi nu...

Diaconu: Procurorul Selaru mi-a zis ca ma trimite in judecata desi nu a gasit nici un prejudiciu

(foto: cinimegia)

Senatorul Mircea Diaconu a declarat vineri ca procurorul Selaru l-a anuntat, acum doua saptamani, ca nu a gasit nici un prejudiciu in cazul sau, dar ca il va trimite in judecata pentru conflict de interese.

(foto: cinimegia)

Diaconu a comentat anuntul Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu privire la trimiterea sa in judecata pentru conflict de interese. „Un an de zile procurorul numit- domnul Selaru, un mare profesionist, a luat salariu ca sa cerceteze cum i-am scazut salariul sotiei mele cu trei milioane pe luna din 17 milioane de lei (vechi, n.r.). A chemat aproape tot teatrul la declaratii, le-a crescut tensiunea tuturor, saracii de ei.  Dupa care mi-a zis, acum vreo doua saptamani ca nu au gasit niciun prejudiciu, dar ca ma vor trimite in judecata. Foarte bine, am zis, treaba dumneavoastră”, a declarat fostul senator.

Diaconu a anuntat ca se va prezenta la proces si se va apara. „Sunt tot felul de probleme legislative, de fapt. Ministerul Justitiei a facut un fel de cercetare pe subiect si a gasit 350 de acte normative care se bat cap in cap pe subiectele numite incompatibilitate si conflict de interese. E o varza de nedescris de care profita tot felul de domni si se agata de virgule cand vor neaparat ceva”, a opinat senatorul PNL.

El a mai mentionat ca  ia in calcul inclusiv o contestare la Curtea Constitutionala a legii de functionare a Agentiei Nationale de Integritate: „Sunt drepturi constitutionale, limitare de drepturi civile, care nu se pot face printr-o sanctiune administrativa. Vreau sa fac la Curtea Constitutionala o sesizare de neconstitutionalitate pentru acest subiect”.

author avatar
Alina Costache
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger