AcasăNewsDiaconescu nu vrea s-o ia pe urmele lui Baconschi

Diaconescu nu vrea s-o ia pe urmele lui Baconschi

Cristian Diaconescu

Proaspat instalat in locul lui Theodor Baconschi, Cristian Diaconescu nu da semne ca ar avea de gand sa o ia pe urmele predecesorului.

Cristian Diaconescu nu se grabeste sa “adopte” votul electronic

Prima dovada: rezerva manifestata de noul ministru fata de votul prin corespondenta, proiectul initiat de Baconschi. Desi acesta din urma a precizat deja ca va pleda in continuare pentru adoptarea proiectului, Diaconescu a preferat sa apese pe frana. Respectiv, a recunoscut dorinta si dreptul romanilor din afara tarii de a ramane implicati in “viata politica si democratica romaneasca”, dar a anuntat si ca el personal se va pronunta asupra proiectului doar dupa o evaluare proprie. In schimb, Diaconescu si-a trecut printre prioritati deblocarea aderarii noastre la Spatiul Schengen, respectiv convingerea Olandei sa renunte la obiectiile ridicate.

Fost coleg de partid cu Diaconescu, pesedistul Victor Ponta s-a grabit deja sa-i “netezeasca” drumul actualului sef al Externelor, informandu-i pe ambasadorii statelor UE ca noul ministru a fost numit “neconstitutional”.

author avatar
Simona Badulescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger