AcasăNewsDiaconescu a votat in Gorj:V-au trimis Ponta si cu ciocoii de la...

Diaconescu a votat in Gorj:V-au trimis Ponta si cu ciocoii de la USL sa-mi stricati imaginea!

Candidatul PP-DD, Dan Diaconescu, a votat duminica dimineata la Sectia 46 din municipiul Targu Jiu. Diaconescu a avut parte de momente neplacute.

Cand a iesit din cabina de vot, potrivit Realitatea Tv,  candidatul PP-DD a spus ca a votat pentru disparitia ciocoilor si pentru o schimbare  totala a clasei politice romanesti. „Am votat pentru o schimbare totala, profunda a clasei politice romanesti, pentru disparitia ciocoilor, pentru intoarcerea romanilor care muncesc in strainatate, pentru crearea de noi locuri de munca chiar la noi in tara”, a declarat Dan Diaconescu.

Candidatul a avut parte si de o surpriza neplacuta, el fiind „alungat” de o alegatoare de la sectia de votare, care i-a spus ca n-ar trebui sa candideze pentru ca nu are nicio treaba cu judetul Gorj sau cu orasul Targu Jiu. Femeia a mai explicat ca „nu e proasta si nu se uita la OTV”. Diaconescu nu a stat prea mult sa asculte reprosurile si i-a raspuns femeii: „V-au trimis Ponta si cu Carciumaru si cu ciocoii de la USL sa-mi stricati imaginea!”.

Liderul PP-DD ii are ca adversari in colegiul 6 din Gorj pe premierul Victor Ponta, care candideaza pentru al treilea mandat, si pe Nicolae Davitoiu, liderul PDL Targu Jiu.

Diaconescu nu a pierdut ocazia de a explica ce are de gand sa faca daca va fi ales: „O sa schimb conducerea Consiliului Judetean si primarul din Targu Jiu. Aici s-a furat foarte mult. Vreau sa arat romanilor ca voi fi un bun prim-ministru si un om care poate face multe pentru ei. Planurile mele le voi pune in aplicare, trebuie sa vada romanii ca sunt capabil sa ma tin de cuvant, nu ca altii”, a incheiat candidatul PP-DD.

author avatar
Andra Nesu
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger