AcasăNewsDezvăluirile unuia dintre denunțătorii lui Florin Salam! Bărbatul a rupt tăcerea și...

Dezvăluirile unuia dintre denunțătorii lui Florin Salam! Bărbatul a rupt tăcerea și acuză: „Mi-a făcut o mare problemă”

sursa foto: Facebook/Florin Salam

Cântărețul de manele Florin Salam a ajuns iar în prim-planul presei, dar nu ca urmare a vreunui concert, ci a acuzațiilor ce i se aduc. Tocmai legate de unele angajamente la „cântări”, pe care nu le-ar fi onorat, însă.

După ce informația că manelistul Florin Salam ar fi fost reținut a vuit în presă, joi dimineață, apar noi detalii în privința acuzațiilor ce se îndreaptă împotriva cântărețului.

Acesta a fost dus la audieri, la poliție, fiind suspectat într-un dosar de înșelăciune, mai exact că ar fi încasat sume considerabile, ca avans, pentru a cânta la diferite evenimente, dar, în cele din urmă, nu s-ar fi prezentat la angajamente.

Pe măsură ce au trecut orele de la aflarea primelor informații despre perchezițiile făcute de polițiști în acest caz, apar noi detalii.

Citiți și: Florin Salam, reţinut pentru 24 de ore de Poliție. Cui ar fi adus un prejudiciu de 18.000 euro

„I-am dat suma de 10.000 de euro, la el acasă”

Una dintre persoanele care l-au reclamat pe Florin Salam autorităților a rupt tăcerea.

Bărbatul a vorbit în direct la TV și a anunțat ce sumă i-a dat cântărețului. Dar și că interpretul de manele n-ar fi vrut să facă un contract. Era vorba despre o nuntă, programată pentru 13 august anul trecut. Și la care ar fi urmat să cânte Salam.

Nu am semnat niciun contract, pentru că Florin Salam nu a dorit să facă un contract cu mine. I-am dat suma de 10.000 de euro, la el acasă. A fost prezentă şi soţia lui Florin Salam, Roxana. După care m-a asigurat că o să fie ok, o să vină 100%, să nu îmi fac probleme că el o să fie prezent pe 13 august 2023, la nunta fiului meu.

După care, înainte de nuntă cu aproximativ 3-4 zile, o săptămână, a făcut un anunţ pe Facebook că el nu se va prezenta la niciun eveniment, din cauza unor motive de sănătate. şi că îi pare rău că nu poate să vină la evenimentele la care trebuia să vină.

Nu este adevărat. M-am dus la el acasă. Am găsit-o pe soţia lui Florin Salam, pe Roxana, care m-a asigurat că o să-mi returneze banii, suma de 10.000 de euro, maxim într-o lună de zile. După o lună, m-am dus iar la Florin Salam acasă şi nu mi-a mai răspuns la telefon, nu a vrut să mai ia legătura cu mine”, a mărturisit bărbatul, joi, 14 martie, în direct la Antena 3.

„Nu o să îmi retrag plângerea pentru nicio sumă posibilă”

Bărbatul pare decis să nu-și retragă plângerea ce-l vizează pe cunoscutul cântăreț de manele. Omul care, din spusele sale, s-ar fi ales cu probleme de sănătate în urma acestei situații crede că ar fi și alte persoane care ar fi fost înșșelate, dar care n-ar fi făcut plângere. Și spune că vrea ca legea să decidă în acest caz.

Nu o să îmi retrag plângerea pentru nicio sumă posibilă, pentru că el mi-a făcut o mare problemă. Am avut probleme de sănătate din cauza lui.

Vă daţi seama să rămâneţi în ziua nunţii fără lăutari, fără muzică şi vreau să decidă legea, pentru că nu sunt numai eu, sunt mai mulţi cei pe care i-a înşelat şi nu le-a dat banii şi nu i-au făcut plângere, poate de frică sau nu ştiu”, a mai spus unul dintre denunţătorii lui Florin Salam.

 

Anunțul poliției

Poliția Capitalei a anunțat joi, 14 martie, că poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

„În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024.

Astfel, în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, în sarcina bărbatului bănuit de comiterea faptelor s-a stabilit următoarea activitate infracțională:

– în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înțelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului, cu titlu de avans, 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, bănuitul nu și-a respectat promisiunea și nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.

– la data de 28 ianuarie 2023, o altă persoană ar fi mers la locuința bărbatului, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans, 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă în seara respectivă, bărbatul nu s-ar fi prezentat și nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

– la data de 14 mai 2023, una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuința bănuitului, iar în urma unei înțelegeri verbale, i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei, pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat și, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiți.

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârșit faptele în complicitate cu alți doi bărbați”, se menționează în comunicatul Poliției Capitalei.

Aceeași sursă a mai precizat că „în vederea administrării materialului probator”, joi dimineață urmau să fie puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, pentru ca apoi persoanele vizate să fie conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

„Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de înșelăciune”, a mai anunțat Poliția.

author avatar
Andrei Coman
520 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este o vorba , cand te bagi in troaca, te mananca porcii. Cand te incurci cu suedejii, iti meriti soarta, esti prost de mori. Prima data suedejii te iau cu restituirea unei jumatati din suma, daca refuzi incep amenintarile iar apoi amenda plus bataie. Asta din cauza faptului ca noi romanii suntem o natie de dezbinati si tradatori, iar suedejii se apara intre ei si colaboreaza chiar daca sunt dujmani. Romanii sunt automobilistii care se scuipa intre ei si suedejii sunt cluburile de motociclisti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger