AcasăNewsDezvaluirile "National" au alertat Ministerul Afacerilor Externe

Dezvaluirile „National” au alertat Ministerul Afacerilor Externe

La o zi dupa ce „National” a publicat informatii, in exclusivitate, despre situatia celor cinci romani disparuti in Sierra Leone, reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe au anuntat ca cinci romani sunt dati disparuti intr-o tara afectata de teribilul virus Ebola.

Ziarul „National” a anuntat in premiera ca mai multi angajati sau fosti angajati ai ALRO Slatina, detasati in Sierra Leone, au mari probleme din cauza maladiei Ebola. Detalii despre dezvaluirile „National” gasiti AICI.

Cu o surprinzatoare pasivitate, reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe au recunoscut, abia vineri, ca exista cel putin cinci fosti angajati ai companiei ALRO Slatina care se afla inca pe teritoriul statului Sierra Leone. Desi reprezentantii MAE sustin ca cei cinci romani si-au suspendat contractele de munca cu ALRO Slatina, iar compania a rechemat in tara toti angajati din Sierra Leone, nu este exclusa posibilitatea ca cei cinci disparuti sa se intoarca in Romania ca purtatori ai teribilului virus.

Totusi, Ministerul Afacerilor Externe da asigurari ca monitorizeaza cu o atentie prioritara situatia din statele africane cele mai afectate de teribilul virus.

author avatar
eNational
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger