AcasăNewsDezvaluiri ULUITOARE si acuzatii GRAVE la adresa unui jurat de la "Dansez...

Dezvaluiri ULUITOARE si acuzatii GRAVE la adresa unui jurat de la „Dansez pentru tine”!

Acuzatii grave la adresa unuia dintre juratii concursului „Dansez pentru tine”. Un fost angajat al Operei din Iasi face o serie de dezvaluiri, sustinand ca actualul manager, Beatrice Rancea, si-ar teroriza angajatii si ar risipi banii alocati institutiei.

Dezvalurile incredibile apartin unui fost tehnician al Operei din Iasi, iesit intre timp la pensie. Sub protectia anonimatului, acesta sustine ca angajatii ar fi terorizati de Rancea, actualul director. „Toata lumea este terorizata si sta in stres sa nu-si piarda locul de munca si nu care cumva sa se supere doamna manager”, declara barbatul, pentru BZI.

Acuzatiile nu se opresc insa aici. Fostul angajat al Operei iesene sustine ca se risipesc banii publici alocati institutiei. „Eu va dau exemple concrete: la piesa «Barbierul din Sevilla», lemnul necesar la asigurarea decorurilor a fost achizitionat la un pret supraevaluat si cu dedicatie de la o firma din zona Cheilor Bicazului, din judetul Neamt. (…) La unele spectacole au fost prost gandite planurile de decor si, cu toate ca am rugat-o sa vina si-i explic ca nu este bine cum s-a organizat, managerul a refuzat sa faca acest lucru. Dupa toate acestea, aflu cu stupoare ca tehnicienii sunt de vina pentru decor si a ordonat, cu toate ca se investisera zeci de milioane lei vechi, sa fie aruncat. Pur si simplu a dat dovada ca are o lipsa totala de respect pentru banii contribuabililor”, sustine barbatul.

„Dar totul asa se face, este un circuit al tocarii banilor de catre doamna manager cu adevarat infernal. Ar trebui ca publicul sa vada ce se intampla in interiorul Operei, sa vada scene in care aceasta intra la repetitii si tipa, jigneste si umileste”, continua fostul angajat al Operei, conform sursei citate.

author avatar
eNational
664 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger