AcasăNewsDEZVALUIRI SOCANTE: Tatal ucigasului elevului din Targoviste rupe tacerea: "Se droga!" -...

DEZVALUIRI SOCANTE: Tatal ucigasului elevului din Targoviste rupe tacerea: „Se droga!” – VIDEO

Tanarul acuzat ca l-a ucis pe Alexandru Stefan, arestat preventiv

Tatal vitreg al tanarului suspectat ca l-a ucis pe Alexandru Stefan spune ca acesta se droga si banuieste ca in momentul in care l-a injunghiat pe elevul de 15 ani era sub influenta substantelor interzise.

Irinel Vlad, tanarul acuzat ca l-a ucis pe Alexandru Stefan

Barbatul il descrie pe Irinel Vlad ca pe un copil problema, care le-a facut numeroase necazuri in ultimii ani. Intr-un interviu acordat gazetadambovitei.ro, omul spune ca a avut grija de fiul lui vitreg vreme de 12 ani si nu s-a ferit sa spuna ca nu i-a placut scoala si ca a inceput sa consume droguri.

Socat sa afle de ce e acuzat tanarul pe care l-a crescut, barbatul nu exclude posobilitatea ca, in momentul in care a scos cutitul si l-a injunghiat pe elevul de 15 ani, in plin centrul orasului Targoviste, Irinel sa fi fost drogat.

Dupa ce a fost taiat in zona gatului, Alexandru Stefan a ajuns la spital, insa medicii nu l-au mai putut salva. Elevul, despre care colegii si profesorii au doar cuvinte de lauda, invata bine si fusese ales anul trecut Mister, la Balul Bobociloe Clegiului economic „Ion Ghica” din targoviste. Acum colegii il plang si se pregatesc sa-l conduca pe ultimul drum.

[youtube]UZFhnJKKk4c[/youtube]

author avatar
eNational
1.448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger